• zaczyna się Autor: ~guru [83.11.177.*]
    nowy trend. pozdro. najgorsze za nami. pozdro. spółki z nad płynnością finansowa będą wyceniane 2x tyle co pozostałe. pozdro. panika, krach, kryzys, a wartość pozostaje wartością. pozdro. rajd św Mikołaja? pozdro.
  • Re: zaczyna się Autor: ~mwm [62.121.129.*]
    Mikołaj w tym roku przyjechał na Prokadzie!!!!!!!!!!!dzis poszedl duzy wolnolumen.wiec zeby roslo w sposob naturalny to codzienne wzrosty powinny byc potwierdzone wzrostem wolnolumenu.pozdrawiam
  • Re: zaczyna się Autor: ~terrorysta burza1 [83.2.28.*]
    siema czerwonoarmisto. coś dziś się nie odzywasz, czyżbym Ci zwinął twoje akcyjki? pamiętam jak śmiałeś się tak niedawno z jakiegoś Jasia, który skupywał akcje Procadu, bo były niby tanie. a ty mu wtedy sprzedawałeś i się smiales jaki glupek z niego, że kupuje. wiesz dobrze w jakim przedziale cenowym to było. wtedy udało ci się muszę przyznać sprzedać i odkupić taniej, ale dziś dałeś się przechytrzyć. konsoliduj kasę i kupuj poki jeszcze jest czas bo jak dalej tak pojdzie to zaczynam miec ochote byc w zarządzie tej spolki a nie wykluczam tego że może prezesem. Pozdrawiam narka!!!
  • Re: zaczyna się Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Siema :) a co będe pial z zachwytu ja wiem ile za te akcje wezmę i tyle. Dokupiłem czy tam nakupiłem więcej i mam więcej. Nie rzonglerowałem tymi akcjami wypraszam to sobie :)
  • Re: zaczyna się Autor: ~terrorysta burza1 [83.2.28.*]
    wiedziałem że odpiszesz czerwonoarmisto bo ty wiesz i ja wiem też że przecież od ponad roku nikt gratisowo nie pisał by wszystkiego o tej spółce by innych zainteresować ale to bez znaczenia trzymaj sie dzielnie. wsiadaj do windy przywiąż się dobrze bo trzeba będzie jeszcze wyleszczyć dwa fundusze i pozostałych leszczyków z tej spółki i wówczas zburzą................ siedem. ustalimy kto z nas będzie prezesem. Pozdrowienia dla wytrwałych narka
  • Re: zaczyna się Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    To fajno masz mój głos. Oj żeby jeszcze tak Jasio na vice prezesa. Ale Jarzyne zostawimy w zarządzie bo kuma o co chodzi w tych cadach.
  • Re: zaczyna się Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Hehehe mała próbka sił - spoko no to jadyma tam gdzie winniśmy być już dawno:)
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.