• Pytanie do Autor: ~Andi [85.221.135.*]
    Rady PAE. Celem podniesienia wiedzy i świadomości członków PAE proszę o odpowiedź na pytanie.
    Jakie płyną wnioski z otrzymanych odpowiedzi od Zarządu Elektrimu na pisemnie zadane pytania przez naszego przedstawiciela na ostatnim walnym zgromadzeniu akcjonariuszy?
  • Re: Pytanie do Autor: ~zenek [176.107.34.*]
    Pytania do PAE kierujemy....do PAE
    Ale ty raczej chyba chcesz glupkowatych komentarzy na forum i opluwania PAE
    widzisz w tym korzyść dla siebie ???
    w PAE można być i można nie być.......
    idz tam gdzie dostaniesz odpowiedzi na swoje pytania

• Re: Pytanie do Autor: ~Andi [85.221.135.*]
    Zwróć uwagę, że to forum Elektrimu praktycznie zamiera właśnie dlatego, że ludzie są pozbawieni informacji podtrzymujących wiarę w zwycięstwo.
    Pytanie, zadałem publicznie bo jestem przekonany,że odpowiedź na nie, na skrzynki mailowe o ile to forum jest zbyt ryzykowne, oczekuje wielu z nas, członków PAE.
    Od głupoty ludzkiej nie uciekniemy bo ona jest obecna na forum każdej spółki.
    Z Twojego wpisu widzę, że należysz do osób ceniących sobie spokój i uważasz, że na nic nie masz wpływu.Pzdr.
  • Re: Pytanie do Autor: ~asdf [31.0.55.*]
    też chciałbym przeczytać komentarz rady pae po walnym niestety takiego nie ma
    po prostu znowu z nas zakpiono i zyskali kolejny rok by dalej ''restrukturyzować'' elektrim
  • Re: Pytanie do Autor: ~Kirgiz [212.2.233.*]
    Pytania do Rady PAE przesyłasz im poprzez Forum na Bankierze? To możesz nie doczekać odpowiedzi... Jeżeli chcesz ja uzyskać napis maila do Przewodniczącego. Jego adres e-mail jest publicznie znany.
    A ja właśnie świadomie zadałem to pytanie publicznie aby uzmysłowić wielu biernym członkom PAE, że są wśród nas jeszcze ludzie aktywni którym się chce, " ruszyć bryłę z posad świata ".
    Moje pytanie jak widzę z plusików chce zadać więcej osób. Odpowiedź można wysłać na skrzynki.
    Skoro po naszej stronie jest prawda to po co się bać?
  • Re: Pytanie do Autor: ~Kirgiz [212.2.233.*]
    A wysłałeś do pana Daniela na e-mail, albo do kogoś z Rady PAE?
    Bo jeżeli dałeś to tylko na forum, to wątpię, abyś otrzymał odpowiedź.
  • Re: Pytanie do Autor: ~ziutka [176.107.34.*]
    Dnia 2023-07-17 o godz. 21:56 ~Andi napisał(a):
    > A ja właśnie świadomie zadałem to pytanie publicznie aby uzmysłowić wielu biernym członkom PAE, że są wśród nas jeszcze ludzie aktywni którym się chce, " ruszyć bryłę z posad świata ".
    > > Moje pytanie jak widzę z plusików chce zadać więcej osób. Odpowiedź można wysłać na skrzynki.
    > > Skoro po naszej stronie jest prawda to po co się bać?
    =============================

No to czego się obawiasz...jesteś tak tchórzliwy, ze nawet boisz się wysłać swoje zapytanie do PAE
    A te plusiki to masz od ludzi spoza PAE, którzy nic nie wiedza, ale uważają że to PAE powinno dla nich wywalczyć wysoką cenę w nowym zaproszeniu....dlatego razem z Tobą będą zgodnie pluć na PAE że tego zaproszenia nie ma
    Przez swoja tchórzliwość i "bezrozumność" działasz na szkode PAE i wszystkich jego członków, podważąjąc na forum skutecznośc i sens naszych działań i przy okazji podburzając przeciwko PAE wszystkich sfrustrowanych..
    Nikczemność i głupota....taki koktajl, dośc powszechny

Twój wpis jest przesycony obcą mi ideologią. Ciebie nie interesuje odpowiedź na zadane pytanie do Rady PAE tylko święty spokój bo myślisz naiwnie , że osoby z Rady załatwią wszystko same. A Ty będziesz w wygodnym fotelu czekał jeszcze sto lat na finał walki.
    Ja jestem ciekaw spraw na bieżąco rozgrywanych wokół Elektrimu.
    PAE już nic nie zaszkodzi bo kilka wiader pomyj zostało na nasze zrzeszenie wylanych w przeszłości.
    Gdybym zadał to pytanie w mailu to tylko ja bym otrzymał odpowiedź.
    A zadanie tego pytania na forum będzie , mam nadzieję, skutkowało odpowiedzią dla wszystkich członków.
    Temat tego wątku uważam za wyczerpany i na żadne zaczepki więcej nie będę odpowiadał.
  • Re: Pytanie do Autor: ~Kirgiz [212.2.227.*]
    Dlaczego nie napiszesz na maila do Pana Daniela i/lub Rady PAE i nie poprosisz o ten komentarz i jego opublikowanie na forum bankiera?
    Wstydzisz lub boisz, że przestaniesz być no_name?
  • Re: Pytanie do Autor: ~asdf [31.0.55.*]
    dlaczego drobnych pae rada pae skarmiła quanem?
    bo podobno jest w pae kret więc mamy tylko opłacać składki przedłużać pełnomocnictwa a nie wiemy NIC!
  • Re: Pytanie do Autor: ~ASDF [31.0.55.*]
    NIE WIEMY KIEDY ZA ILE I CZY W OGÓLE.... TAKIE TO NASZE PAE
  • Re: Pytanie do Autor: ~Kirgiz [212.2.227.*]
    Piszesz brednie ~asdf. Ja uważam, że bez PAE dawno byśmy oddali swoje akcje po 1 zł - dobrowolnie lub przymusowo. Jeżeli czegoś nie wiesz, a jesteś w PAE, to czemu nie dopytasz? - maila do Pana Daniela znasz? Jestem pewny, że gdybyś zapytał, to jeżeli odpowiedź na Twoje pytania byłaby znana, to udzielonoby ci odpowiedzi. Ale ty wolisz jojczyc na forum...
    Ja będę opłacać składki, bo widzę w PAE jedyna siłę, która jest w stanie przeciwstawić się manipulacjom Solorza prowadzącym do wyciągnięcia od nas akcji za bezcen.. Czy ty ~asdf potrafiłbyś zmusić prokuraturę do kontynuowania śledztwa? Nie. Bo tylko jojczyc na forum potrafisz.
  • Re: Pytanie do Autor: ~ziutka [176.107.34.*]
    Dnia 2023-07-18 o godz. 10:24 ~Andi napisał(a):
    > Twój wpis jest przesycony obcą mi ideologią. Ciebie nie interesuje odpowiedź na zadane pytanie do Rady PAE tylko święty spokój bo myślisz naiwnie , że osoby z Rady załatwią wszystko same. A Ty będziesz w wygodnym fotelu czekał jeszcze sto lat na finał walki.
    > > Ja jestem ciekaw spraw na bieżąco rozgrywanych wokół Elektrimu.
    > > PAE już nic nie zaszkodzi bo kilka wiader pomyj zostało na nasze zrzeszenie wylanych w przeszłości.
    > > Gdybym zadał to pytanie w mailu to tylko ja bym otrzymał odpowiedź.
    > > A zadanie tego pytania na forum będzie , mam nadzieję, skutkowało odpowiedzią dla wszystkich członków.
    > > Temat tego wątku uważam za wyczerpany i na żadne zaczepki więcej nie będę odpowiadał.

Nikczemność, głupota i .......tchórzliwa ucieczka do nory, skąd .... "na zaczepki nie odpowiadam"
    Kogo normalnego obchodzi na co ty odpowiadasz, czy nie odpowiadasz, skoro każde twoje zdanie kończy sie zaprzeczeniem początku zdania.
    Gorzej ze swoja głupota prowokujesz agentów solorza i innych frustratów, którzy razem z toba usiłuja tutaj opluwać PAE
    Informacje od PAE (lub ich brak), członkowie powinni zachować dla siebie, a nie prowokować nimi frustratów i innych iddeotufff na forum, którzy już naprawdę absolutnie NIC nie wiedzą..
    Wszyscy którzy tutaj coś pisza na PAE, w 99% nie są członkami, a ten jeden procent to tchórzliwi i nienormalni którzy wolą sobie i innym zaszkodzić, niz odejśc z PAE..
  • Re: Pytanie do =TRZEBA Andi [85.221.135.bATEM WYBUDZIĆ OFERMĘ LENIA DANA Autor: ~PRAĆ_bATEMnieINACZE [90.156.70.*]
    Dnia 2023-07-17 o godz. 12:43 ~Andi napisał(a):bATEM WYBUDZIĆ OFERMĘ LENIA DANA PRAĆ_bATEM nie INACZEJ!! HEJ!!!!!!!!!
    > Rady PAE. Celem podniesienia wiedzy i świadomości członków PAE proszę o odpowiedź na pytanie.
    > > Jakie płyną wnioski z otrzymanych odpowiedzi od Zarządu Elektrimu na pisemnie zadane pytania przez naszego przedstawiciela na ostatnim walnym zgromadzeniu akcjonariuszy?

• Re: Pytanie do =TRZEBA Andi [85.221.135.bATEM WYBUDZIĆ OFERMĘ LENIA DANA Autor: ~bATEM_UND_JADEM [90.156.70.*]
    Dnia 2023-07-18 o godz. 16:50 ~PRAĆ_bATEMnieINACZE napisał(a):bATEM_UND_JADEM
    > Dnia 2023-07-17 o godz. 12:43 ~Andi napisał(a):bATEM WYBUDZIĆ OFERMĘ LENIA DANA PRAĆ_bATEM nie INACZEJ!! HEJ!!!!!!!!!
    > > Rady PAE. Celem podniesienia wiedzy i świadomości członków PAE proszę o odpowiedź na pytanie.
    > > > Jakie płyną wnioski z otrzymanych odpowiedzi od Zarządu Elektrimu na pisemnie zadane pytania przez naszego przedstawiciela na ostatnim walnym zgromadzeniu akcjonariuszy?
    >

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.