• Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Obeznany [188.33.248.*]
    Co świadczy o sukcesie gry?
    Granicznym poziomem, od którego najczęściej można mówić o sukcesie gry, jest sytuacja, gdy liczba ocen na Steam przekroczy tysiąc.

Pyramid ma już ponad 1000 ocen więc odnieśli sukces który będze widoczny w raporcie za 2 kw.
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~rony90 [37.47.208.*]
    Co do ciekawych artykułów to ukazał się właśnie bardzo pochlebny artykuł na temat Occupy Marsa w serwisie Gry Online. Przy okazji gra jest na 15 proc zniżce przez co zanotował spory skok na liście bestsellerów steama (najwyższa pozycja od prawie miesiąca)
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Obeznany [188.33.225.*]
    Zgadza się ,więc teraz już tylko czekać ba wyniki za 2 kw .bo będzie miłe zaskoczenie
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~rony90 [95.91.243.*]
    Polecam dzisiejszy stream Pyramid Games na temat Occupy Mars. Sporo ciekawych informacji na temat planowanego rozwoju gry. Z wypowiedzi CEO wynika, że zespół deweloperski został podzielony na dwie grupy. Pierwsza zajmować się będzie kolejni aktualizacjami. Druga już zaczęła prace nad wprowadzeniem trybu co-op.
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Yes [78.10.255.*]
    Ja sobie spokojnie siedzę i czekam czy kurs ruszy do co-op lub po na wzór green hell. Sprawdzając negatywne komentarze na steam widzę, że większość ludzi chce zmienić je później po wprowadzonych poprawkach. Jest świetna perspektywa, nie wspominając o innych zarabiających tytułach i nadchodzących projektach, część z nich jest już rozwijana.
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Tiaaa [46.134.121.*]
    Tryb co-op to jakieś .... 12 lat I'm zajmie.
    Wątpliwe, żeby w ogóle byli w stanie to ugryźć.
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Tiiiiaaaadek [188.33.240.*]
    Tiaaa i dlatego tu siedzisz I pilnujesz wpisów I forum I tylko nicki zmieniasz . Napełniłeś już worek ?,bo te zagrywki to ja znam nie od dziś ,a na dniach się okaże ,że będze + 30 % a wtedy znikniesz .
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Tiiiiaaadek [188.33.240.*]
    Komentarzy juz 1300 ponad swoją drogą , te 200 roznicy od tego co było bardzo niedawno to samo w sobie200x50= 10.000x10$= 400.000pln czystego zysku wiecej. i tak sobie pykaja tygodnie, a przed nami ilez ich jeszcze w tym roku, i jakie ciekawe wydarzenia zaraz nie tylko wyniki, ale tez i duze DLC .. :)
    https://steamdb.info/app/758690/charts/
    • sellers

• 966 positive reviews

• 340 negative reviews

• 73.97% positive reviews
    Kurs powinien wrócić na 40 ,bo wyprzedaż waloru i panika była aż za bardzo przesadzona.Kurs jest jeszcze trzymany ,ale któregoś dnia okaże się że w parę sesji zobaczymy 40 zł. ,bo konsolidacja i akumulacja waloru trwa już 3 miesiące .
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Signal [31.61.240.*]
    Coop najwcześniej w 2025. Pytanie skąd kasa na utrzymanie spółki do tego czasu?
    Zakładam, że zwolnienia i odejścia, które odchudzają spółkę od ponad 1,5 roku będą kontynuowane. Tylko kto wtedy tam będzie pracował i robił gry. Ot takie są dylematy spółki na skraju utraty płynności.
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Yes [37.248.212.*]
    Źródło informacji?
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Signal [31.61.240.*]
    Dnia 2023-08-01 o godz. 14:00 ~Yes napisał(a):
    > Źródło informacji?

Której? Coop 2 lata dla PDG to szacunki i to dość optymistyczne. (Creepy Jar 1,5 roku, Render Cube ponad 1,5 roku) Spadek pracowników z ponad 60 na 44 to raporty kwartalne 2021-2023. Słaba płynność - raporty kwartalne espi i ebi. Czego jeszcze chciałbyś się dowiedzieć? :))
    Tak tylko wspomnę, że by zrobić kolejną grę wielkości OM potrzebują 5lat minimum i około 5-6mln złotych. Będą mieli tyle? Nie sądzę. Wniosek : spółka się zwija i zamiast robić coraz większe gry , będzie robić coraz mniejsze. Chyba już to wiedzieli wcześniej i zamiast zatrudniać , mieli coraz mniej pracowników. ...ale by to wiedzieć to trzeba czytać raporty. :)))
  • Re: Ciekawy Artykuł czytałem dziś. Autor: ~Pewnysiebie [138.186.142.*]
    To po co tu czas tracisz, na pisanie .Ostrzegają na cigames i innych wydmuszkach a nie na firmie która po raporcie okaże się jak bardzo była niedowartościowana ,bo to że 3 bańki zarobią to to jest pewne
[x]
PYRAMID -0,90% 11,00 2025-09-29 09:24:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.