Wczoraj przejrzałem większość sektora gamingu w PL.
Tak naprawdę wg mnie jesteśmy w TOP5 spółek gamdev w Polsce.
Wskaźnikowo bardzo dobrze, finansowo też.
Podoba mi się ten model biznesowy Forka, leci na sentymencie starych graczy, daje jakaś pewność, że gra się sprzeda.
Np taki PSG, moloch, a zysku niecałe 4mln (sic!)
Nie mogę się doczekać wyników za kolejne kwartały:)
Playway,11bit,Cdr, PCF, Creepy jar od której z tych spółek for jest lepszy że jest w top5? XD czego to nie wymyślicie. No chyba że jesteś następnym geniuszem który inwestuje w gaming w oparciu o c/z.
Wyniki jak na firmę która ma tak zdołowany kurs to wyniki będą dobre. Ogólnie teraz ta Spółka to okazja . Pod koniec roku będzie na wyższym poziomie i przychody, zyski też.
Jest dokładnie na odwrót hieny spadziowe miały racje bo kurs spadł natomiast ty zaklamujesz rzeczywistosc przy okazji kłamiąc i wielokrotnie się kompromitując. Może odpisz koledze który cię zgasił jak peta w wątku który załozyles o gex grze która nie ma nic wspólnego z for?
Gdzie jest mój post w którym napisałem że będzie 3 albo 2? Nigdy nic takiego nie napisałem znowu kłamiesz bo to jedyne co potrafisz. "Spadzie" miały racje bo kurs spadł na tym polega giełda to ty siedzisz na spółce która spada od 3 lat i zaklamujesz rzeczywistość.
Chłopie spada od 3 lat a ty nie potrafisz przyznać że ludzie których nazywasz spadziami od tego że obstawiali że będzie spadać mieli rację XD jesteś żalosnym kłamczuszkiem i tyle w temacie.
Pytanie jest proste. Czy od 2020 kurs systematycznie leci w dół czy w góre? Nie ważne czy ktos pisał bzdury o złotówce czy o 30 zł . Potrafisz jednoznacznie na to pytanie odpowiedzieć nienajnowszy? Czy znowu będziesz kluczył wymijająco?
misiaczku drogi ,pytanie jak najbardziej zasadne i właściwe ,wzrost przychodów i dochodów ogromny kilka shortów od 12 zł ,kolejny wzrost przychodów + nowe produkcje i /dziwne/ prowadzenie kursu -przypadek ? umowa z chinami i tutaj ciekawostka ,ile firm od nas wydało coś na tamtym rynku ? tylko kilka firm z top 5 ,nie piszę o planach i zamiarach /lewandowski/ tylko o twardych danych i faktach ,20 07 timberman ,co do zeszmaconego kursu ,ktoś duży zbiera i doskonale wie co robi
Widać to fajnie, że akcje są zbierane na wskaźniku "Akumulacji". Na dziennym wykresie dochodzi tam do dywergencji (kurs spada, akumulacja rośnie). Szykuje się odbicie. To tak od strony AT --- dodatkowo do fundamentów.