Zarząd spółki mógłby pomyśleć nad tego typu pomysłem, aby zwiększyć zainteresowanie walorem - czat inwestorski. Zapewne jest wiele pytań ze strony akcjonariuszy, jednak forum nie jest miejscem na takie rzeczy. Także czekamy Drodzy Prezesi :)
Hmm w końcu ktoś napisał jakiś konkret ... szkoda tylko że nikt z Zarządu tego nie czyta a taki czat to prosty sposób na poruszenie kilku spraw z akcjonariuszami lub przyszłymi akcjonariuszami
Oj zdziwił byś się jakie jest zainteresowanie. Wielu czeka z boku bo nie ma akcji w arkuszu. Aby mogli ją rozegrać potrzebne są akcje a ff zniknął, to co w arkuszu to nic. Mruga ktoś czasem z góry ok. 500k i tyle.
Popularność spółki jest wręcz mizerna, mimo, iż Tamex może uchodzić za lidera branży. Prawda jest taka że ci co dłużej tu siedzą i mają swój pakiet /jak ja/ chcieliby już coś się skrócić bo ciekawych spółek nie brakuje, z drugiej strony skoro już tu jesteśmy, a spółka ma kontrakty, które przynajmniej teoretycznie powinny zwielokrotnić jej wartość nawet w krótkiej perspektywie - takie moje zdanie
Tu jest potrzebny rozgrywający z głową, problem że nie ma akcji w arkuszu. Zbieranie z tego poziomu to męka. Schodzenie może się źle skończyć a wyżej któryś z akcjonariuszy może zasypać.
Musi któryś z głównych akcjonariuszy zagrać?
Od dawna arkusz pusty, od lat. FF zapadł się pod ziemię...
ale spółka jest jak na razie, jak na budownictwo, dość droga. myślę, że stąd nie ma zainteresowania. ono się pojawi, kiedy ludzie zobaczą, że mamy rekordowy poziom zakontraktowania. zazwyczaj takie rzeczy są zauważane dopiero przy wynikach kwartalnych. ja systematycznie małe pakiety dobieram. przecież dużo niżej to już spaść nie może.