• Nie głupio wam… Autor: ~Mefisto [188.146.238.*]
    Tak naganiać na akcje gdy praktycznie wszystkie wskaźniki są przegrzane? Ludzie przez was tracą pieniądze…
  • Re: Nie głupio wam… Autor: ~inwestor [83.238.71.*]
    nie ważne po ile teraz kupią, ważne po ile sprzedadzą za rok.
  • Re: Nie głupio wam… Autor: ~kefff [84.40.130.*]
    Korekty nie ma i niiiije będzie.
  • Re: Nie głupio wam… Autor: ~Yto [149.22.136.*]
    Nastepny wrozek,juz wie ze ludzie traca pieniadze,bo mu czaszka pusta sie przegzala jak sprzedal akcje,a one nadal rosną i bedą drożec bez niego,no chyba ze odkupi ze strata swojej dłupoty
  • Mefisto Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Dawaj nizej to zobaczysz jak nam jest glupio:):):)
  • Re: Mefisto Autor: ~Yto [149.22.136.*]
    Ja nie musze lizac d.......y naganiaczom spadkowym jak ty,aby móc realizowac swoja strategie która musiałes obwieścić całemu światu buhahaha buhaha buhahaga
  • YTO Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Nie wiem czy to do mnie sprawny inaczej Yto pisales bo w temacie mnie nie uwzgledniles ale dalej sie nie odniosles do wczorajszego postu? zrozumieles czy nie.....hahhahaha
    Pisalem ze bedzie kod 26 i mozna kupic i kupuje . A sprawni inaczej probuja dalej zrozumiec jak zarabia sie pieniadze:)
  • Re: YTO Autor: ~Yto [149.22.136.*]
    To kupuj powiedz kogo to intetesuje ze przeplacasz jak tydzien,dwa tygodnie temu mozna bylo kupic po 23 22. Komu chcesz zaimponowac swoim kodem 26. Chyba tyljo Mefisto buhahaha po 26 tez mozna bylo kupuc tydzien temu i co z tego specu. Znasz nazwisko tego od kogo kupiłes widziales go w swoim ekranie i mu podziejowales buhahaha
  • Re: YTO Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Sprawny inaczej to malo powiedziane....hahahah
    Przedzial 22.60 -24zl 7k dokupione w tydzien nawet na forum w watku:)
    Wydaje mi sie ze ty sobie jaja robisz bo z takim IQ bylo by ciezko otworzyc notowania:):):)
    Albo kolor czerwony wprawia cie w palpitacje serca ..hahhahah

Dobrze,ze ty masz takie IQ ze widzisz dwoch inwestorow przez monitor jak wciskaja enter przt sorzedaźy od 28.80do28 50. Dobrze ze ja jeszcze nie sprzedałem bo bys tez widział mnie przez monitor,a wtedy mogł bys pop uścic
  • Re: YTO Autor: ~Mefisto [188.146.238.*]
    Piracik33 jedyny tutaj trzeźwo myślący. Reszta tylko nagania na napompowanego balona.
    Tylko ludzie z zaburzeniami osobowosci pisza na forum co kiedy i za ile kupili jak swego czasu niki. Wiesz ze to choroba psychiczna braku normalnych relacji miedzy ludzkich w swiecie żeczywistym,którzy szukają poklasku ze swoich decyzji
    W czasie RZECZYWISTYM specjalnie pisze zeby taki kolega NIKI ktory sprzedaje na kolka wiecdzial kto od niego odkupil na przyszlosc:) A to co sprawni inaczej mysla to mnie lekko grzeje bo od tego jest forum....
    Tłumaczenie choroby i poklasku od ludzi których sie nigdy nie zobaczy,no to masz usprawiedliwienie swego wyopcowania buhahahahaha
    Wyobcowania
    Zebys sie kiedys nie zdziwil z tym nigdy nie zobaczyl:):):)

Ale czy sprawny inaczej dzis sledzac sesje widzial czy dalej nie widzial ukrytego S na 26.85 bo widze ze masz problemy z odpowiedzia
    Musiał bym byc bardziej chory od ciebie aby przez 8h sesji siedziec i wpatrywac sie w ekran,aby zastanawiac sie nad każdą tranzakcją buhahahaha moja rada powinienes iść do lekarza z rym problemem :))))))) jak potrenujesz boks przez ponad 20lat,pobiegasz z kamizelką 15kilogramową też20 lat i potrenujesz na siłowni 20 lat to możemy sie zobaczyć,bo tak to po co......
    Pieknie watki usuniete jak napisalem o ukrytym S na 26.85....:):):)
    YTO wiesz co to jest czy mam ci objasnic bo ostatnio miales z tym duze problemy:)
  • Re: YTO Autor: ~xd [31.6.159.*]
    wracamy na min. 24 zł nie tykać balona
  • IP [31.6.159.*] Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Odrazu wszystko chcesz dla siebie:):):)
    Mi tam kilka setek wpadlo z kodem 26 i jest oki:)
  • Re: IP [31.6.159.*] Autor: ~xd [31.6.159.*]
    piracik33 luka na 24 nie domknięta oscylatory i wskaźniki przegrzane- myślał kogut o niedzieli a w sobotę łeb ucięli, będzie zdrowa korekta taka jaką przewidywałem 10 dni temu, dziś nawet na dołku niewielu chciało kupować, do raportu nie przewiduję wzrostów.
  • Re: IP [31.6.159.*] Autor: ~piracik33 [5.187.52.*]
    Szanowny kolego do konca wrzesnia to ja sie spodziewam conajmniej dwoch espi o nowych umowach wiec spokojna glowa:)
    Ale jak bedzie korekta do 24 zl to skorzystamy wszyscy oprocz sypacza. Ale jak Bog da to z 25 tez sie bede cieszyl...:)
  • Re: IP [31.6.159.*] Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2023-07-14 o godz. 18:56 ~piracik33 napisał(a):
    > Szanowny kolego do konca wrzesnia to ja sie spodziewam conajmniej dwoch espi o nowych umowach wiec spokojna glowa:)
    > Ale jak bedzie korekta do 24 zl to skorzystamy wszyscy oprucz sypacza. Ale jak Bog da to z 25 tez sie bede cieszyl...:)

na razie hossa na bankach, ludzie zrobią tam niezłe fortuny, przyjdzie czas na na spółki medyczne - ja żałuje że się wyprztykałem ze swoich drobnych bo zamiast Agroligi mogłem kupić Handlowy czy teraz na korekcie MDG, niestety mam pusty portfel a wakacje to przecież spore korekty.
[x]
MEDICALG 1,42% 28,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.