te eksperty rozumiem, że dzisiaj mogę mieć wiecej akcji jak ostatnio gdy sprzedawałem powyżej 2 pln ? czy wy to jakoś inaczej rozumujecie buahaha :) pozdr z Taurona, dzisiaj nakarmiłem powyżej 3,5 takich analityków jak wy buahaaha
Dnia 2023-07-18 o godz. 11:25 mroz napisał(a): > te eksperty rozumiem, że dzisiaj mogę mieć wiecej akcji jak ostatnio gdy sprzedawałem powyżej 2 pln ? czy wy to jakoś inaczej rozumujecie buahaha :) pozdr z Taurona, dzisiaj nakarmiłem powyżej 3,5 takich analityków jak wy buahaaha
ja coś podobnego zrobiłem dziś na PGE po 8,60 podobny dyszel w górę jak na Tauronie, to po tym INFO o skupie przez Skarb Państwa i wyroku NSA ws. Turowa a 'experci' i 'analitycy' z snw niech sami sobie ,... doradzą jak nie stracić na snw , to dopiero wyzwanie*
------------------------ ( * ) wcpunk i 'analityk' , zaraz doradzą, że wystarczy tylko nie sprzedawać wcześniej kupionych jak ostatnio na górce po 2,3x , to straty nie będzie ,......
Dnia 2023-07-18 o godz. 17:33 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-18 o godz. 11:25 mroz napisał(a): > > te eksperty rozumiem, że dzisiaj mogę mieć wiecej akcji jak ostatnio gdy sprzedawałem powyżej 2 pln ? czy wy to jakoś inaczej rozumujecie buahaha :) pozdr z Taurona, dzisiaj nakarmiłem powyżej 3,5 takich analityków jak wy buahaaha > > ja coś podobnego zrobiłem dziś na PGE po 8,60 podobny dyszel w górę jak na Tauronie, to po tym INFO o skupie przez Skarb Państwa i wyroku NSA ws. Turowa > a 'experci' i 'analitycy' z snw niech sami sobie ,... doradzą jak nie stracić na snw , to dopiero wyzwanie* > > ------------------------ > ( * ) wcpunk i 'analityk' , zaraz doradzą, że wystarczy tylko nie sprzedawać wcześniej kupionych jak ostatnio na górce po 2,3x , to straty nie będzie ,......
Scettuś, prawie oplułem monitor ze śmiechu. Jesteś tak wiarygodny w swoich wywodach, jak TVN w relacjonowaniu rozbicia Cessny przez szczepana. Podwozie było złe, tory były złe itp x-D.
J-23, sprzedał akcje SNW po 1,4 - 1,5 zł i kupił sundragon powyżej ceny 0,6 zł. Następnie umoczył na Cdprojekt i Polimeksie, który kupił po 6,4 zł. Teraz za resztę drobnych, które mu zostały kupił sobie na górce spółki energetyczne.
Na forum sundragon napisał, że kupuje zawsze spółki, które wszyscy kupują.
To typowy przykład dawcy kapitału na GPW, taki sam jak ten mroz.