No, a tutaj proszę - spekulacyjny rajd bez żadnego uzasadnienia. Znakomicie to przewidziałeś, jesteś prawdziwym ekspertem. Po 21,70 zł chyba kupował geniusz twojego pokroju XD
Hmmm,
Widzę wiele żalu wylanego ,
Nie bardzo wiem o co chodzi ,
Spółka cały czas jest w silnym i długoterminowym trendzie wzrostowym ,
Wystarczy spojrzeć na wykres ,
Czy ktoś tu gdzieś wisi na haku ?
Skoro od Troli mnie wyzywasz to przytocz jakieś argumenty na to .
Przy kursie 18,7 zł kapitalizacja dopiero 144 mln. Columbus ma stratę od dwóch lat po kilkanaście mln i kapitalizację ok 500 mln czyli większą od sunex
Spójrz od kiedy są moje wpis ,
Wtedy zobacz co to jest long term,
Co nie zmienia faktu że Każdą inwestycje kiedyś należy zamknąć ,
Potencjał wzrostu przy obecnej kapitalizacji nadal jest olbrzymi ,
Spółka jest w w pierwszej trójce OZE w Polsce tak to widzę a dostrzegą to tez w końcu duzi gracze ,
Projekty realizują w całej Europie
Wzrosty jeszcze przed nami
O jezu, jednak jesteś zwykłym trolem. Zapytałem normalnie, a ty jak jakaś zacięta płyta pierdzielisz w każdym komentarzu to samo... I to gadanie o olbrzymim potencjale przy obecnej CAP :D Dobra, fajną manipulację mieliście dziś na kursie, kto kupował powyżej 20 zostanie równie wiernym psem/inwestorem jak ty. Na lata :D
Najlepsze jest to że zakup tylko 4500 akcji PKC wywindował kurs o ponad 30%.do 21,7 a przez pół godziny nie mogło się otworzyć. Jaki będzie kurs jak będzie więcej chętnych?
Pewno jakiś kasiasty ale bez znajomości rzeczy - wystawił (pomylił się?) za duże zlecenie PKC i stąd całe zamieszanie - ktoś dosypywał z góry az widłowy puscił (wysoko dość) --- i teraz kurs wraca na normalniejsze poziomy - co dalej to sie okaże / zalezy od wyników
przecież ktoś tu władował kilkadziesiąt tysięcy zł, chłopie, nikt takich rzeczy nie robi z przypadku na spółkach z nc, które nie maja obrotów, tu będzie grubo, bardzo grubo...