I jak widac po dzisiejszym dniu , UOKIK zagrał po mistrzowsku jeśli chodzi o antypromocje Cogora. W sumie nie zrobił nic co do czego nie obligowało go prawo. Swoją drogą ja czuje lekki dyskomfort bo mając akcje mam za plecami fakt że Cognor innym kontrahentom zalega z należnościami dla innych. Mam nadzieje że kara sprawi że więcej takich sytuacji nie będzie bo to tez brak objawu szacunku dla tych którym spóźniają lub spóźniali się z płatnościami o czym wcześniej wspomniałem
Posiadam akcje kolego , forum sluzy do obiektywnej wymiany informacji , tych pozytywnych jak i negatywnych bo tylko takie dają prawidłowy obraz sytuacji spółki
Nie powinny być same pozytywne tylko prawdziwe i rzetelne nie zależnie od tego jakie są. Mnie informacje taki martwią bo jest coś takiego jak wiara.w spółkę i działania prezesa i często akcjonariusze się w jakiś sposób utożsamiają i dopingują prezesowi wiec jeśli widza takie informacje to trochę może to podburzyć obraz jaki się ma ale lepiej by był on prawdziwy niż wyimaginowany. Ja spółce dalej kibicuje ale lepiej by spółka płaciła na czas nie krzywdząc przez to innych którzy tez maja swoje rodziny i zobowiązania
Absolutnie nie. Majac byc wszystkie opinie ktore wyrazane sa obiektywnie tak jak inwestor czuje i co ma do przekazania od siebie..... Oczywiscie to jest odwrotnosc do tego co TY robisz na forum piszac na zlecenie:)
Od kary przysługuje odwołanie i jestem przekonany że spółka z tej opcji skorzysta. Nie spieszylbym Się z ocena sytuacji bo nie znając szczegółów możemy się mylić. Prezes regularnie kupuje, po wysokich cenach a Wy dalej na niego psioczycie, o co Wam chodzi?
Oczywiscie ze sie odwolaja dlatego dalej nie ma sensu ciagnac tego tematu. Co do platnosci nie wiemy dokladnie o co chodzi wiec nie ma co odrazu oceniac . A co narzekanie na prezesa to powiem szczerze,ze nie spotkalem sie dawno zeby ktos narzekal oprocz jego pismakow czuli HSJ i XXX ale oni robia tak ze wzgledu na rodzaj wykonywanej pracy:) Czekac,trzymac i jak sa srodki korzystac na lokalnych korektach i tyle w temacie jezeli chodzi o Cognor:)