• Jutro albo pojutrze odjazd! Autor: ~Added [170.205.253.*]
    Kto chce nie sie lapie jeszcze dzis.
  • Re: Jutro albo pojutrze odjazd! Autor: ~pgf [128.195.160.*]
    Raczej ZJAZD. Droga i glupio zarzadzana firma. Forward C/Z na poziomie 25, jak sie wyekstrapoluje wyniki za dwa ostatnie kwartaly na dwa nastepne. C/WK az 1.2 - przy dzisiejszych wycenach! Ugina sie pod dlugiem, a koszt obslugi dramatycznie poszedl w tym kwartale w gore (dlug krotkoterminowy 11-12% i nawet wiecej + marza). Chcialem w to wejsc, dziekuje. Cene zapewne podtrzymuje sama firma, ktora wydala juz w tym roku prawie 100M na skup akcji po sredniej cenie ok. 60 zl. Czyli: stracila ok 30M. W pewnym momencie gotowka im sie skonczy, a przeciez kazda zlotowka wydana na skup oznacza wyzszy koszt obslugi zadluzenia. Nie chce panikowac, ale radze sprzedac, poki cena przyzwoita i sa obroty.
  • Re: Jutro albo pojutrze odjazd! Autor: bariii [91.150.223.*]
    NIe wiem czy slyszeliscie o tym ze krakowski oddzial PGF Hurt zmusza ludzi do podpisania zrzeczenia sie 1/4 swojej pensji w miesiacu grudniu, jesli ktos nie podpisze zwalniaja motywujac likwidacja stanowiska, zwolnili w ten sposob juz 2 osoby, to jest przeciez SKANDAL! I to ma byc spolka w ktora polecacie wejsc? smiech na sali!
  • Re: Jutro albo pojutrze odjazd! Autor: ~WJR69 [78.88.218.*]
    MYLISZ SIĘ - DALSZE SPADKI! MÓWIĘ TO JA ORACLE OF GPW - WJR69 ;)) LEPIEJ SPRZEDAĆ, ANALIZUJĘ WŁAŚNIE SPÓŁKI I TA JEST DO ODSTRZAŁU. MÓWIĘ TO OBIEKTYWNIE, NIE MAM AKCJI ANI TYM BARDZIEJ NIE ZAMIERZAM KUPIĆ!!
  • Re: Jutro albo pojutrze odjazd! Autor: ~MASTER [78.8.12.*]
    Po czym tak sadzisz kolego :) hehehe
[x]
PELION -0,15% 58,80 2017-06-07 11:38:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.