Ty, Pers, patrz, ja od grudnia piszę, że do konca 2023 kiszonka, ty za kazdym razem z Ajrusiem i tym głąbem CRBem piszecie, ze nie mam wiedzy i wyobraźni, bo juz juz lada chwila wystrzal na 100zl. A zobacz - była i jest kiszonka:)
Rzuciłem okiem na grudzień.Było średnio po 13.Od tego czasu wzrost ok.75%.Dla Ciebie to kiszonka?Pisałem że niżej niż 30 nie oddam.Znowu łżesz nicponiu.
Piszę Wam od tygodni, że to wyjątkowy 2man, który już wielokrotnie dokonał samozaorania i po prostu ma takie zoboczenie i lubi jak jest tutaj poniżany i opluwany. Wyjątkowy element. Ale niech sobie kun delek sobie szczeka i się wymądrza. My zarobimy xxx% a cym bał będzie dalej robił z siebie clown a. Taki urok tego forum, przerabiałem takich kleksów na każdej dobrej spółce.
No no, bardzo przenikliwie. wtedy ten kurs byl sztuczny i wynikajacy z obrotu dziennego o rownowartości dwoch playstation5, wiec mozna bylo podbic z 13 do 18zl majac raptem 6k zlotych. Potem byly dwa szalone tygodnie przed walnym, gdzie ktos podbil pod wyjscie, a teraz znowu mamy obroty jak kiedys. Pytanko takie- probowales sprzedac akcje za np 40k za te 23 zlote? Da sie, myslisz?:) nie? Ojej, a dlaczego? Takie to wasze brandzlowanie sie kursem i slepota na wszystkie inne czynniki. Pisanie tutaj robi sie nudne, do zobaczenia w grudniu, na poziomach 2x zl. Kto wie, moze CRB do teog czasu jednak umyje zeby i na swieta nie bedzie smrodku z japy.
Nie 2manie! ty jesteś nudny nęd zarzu bez wiedzy i wyobraźni.
Dla przypomnienia z jakim 2manem mamy do czynienia:
1. Elment i odpa d kleks twierdzi, ze żadna spółka z branży gamedev nawet nie zbliżyła się do poziomów z 2020 roku :), jeszcze jak jak dumnie podkreślił duzymi literami ŻADNA. 2. 2man kleks twierdzi, że w gamingu wszystko powyżej c/z 5 to spekulacyjny balon :) Tak proszę państwa to nie żart 3. Goloas i filozof twierdzi, że pisał od grudnia, że na CRB mamy kiszonkę a jak zauważył ajtam od grudnia kurs urósł 75%, można było ładnie zarobić albo sobie uśrednić, dla kleksa 75 %, teraz pisze bzdury, że małe obroty.
Z takim czyms mamy do czynienia, zaorany wielokrotnie a mimo to dalej szczeka.
Wyj goło dupcu, bardziej skompromitować się już nie można jak ten clow n :)
Jeszcze jedno, bo szkoda czasu takie nic jak ty, 24h myślał jak odpisać ajtam odnośnie skoku o 75% w kilka tygodni to wymyślił, ze małłe obroty i 6tys. wystarczyło na podbicie kursu co oczywiście jest nieprawdą, ale nieważne.
Rozumiesz 2manie jak działa prawo popytu i podaży? Nie sądzę, więc dzieciaku przeczytaj chociaż jedną książkę a potem się wymądrzaj.
Dobra, CRB do zobaczenia w grudniu. Kazdy sobie sprawdzi obroty, kto chce, kazdy sobie zweryfikuje, czy skoki na 90 czy 150 sa realne, byles zabawny, bo tak latwo cie sprowokowac do slinienia sie na klawiature, ale sa wakacje i lepsze rozrywki:)
Patrz, CRB, taki przygotowany juz wystrzał, a przez dwie godziny poniedizałkowej sesji sprzedały się 2 (slownie: dwie) akcje i kurs lekko spadl:) To jest miara tego, jak oceniać kurs. Zarowno 13zl jak i 23zl to sztuczne wartosci, bo zalamuja sie natychmiast przy jakimkolwiek sensownym wolumenie typu 1000 akcji. Kurs realny jest w tej chwili gdzies nizej. Poszukaj w tych ksiazkach, ktore tak czytywales:)
Akurat tu kompletnie się mylisz.Kurs zachowuje się zgodnie z teorią.Po dynamicznym wzroście spadek obrotów i brak korekty.Jest O.K.a będzie jeszcze lepiej wbrew twoim oczekiwaniom.
Kurs załamuje się natychmiast przy wolumenie 1000?jak kulą w płot.jednodniowy obrót na wzrostach wyniósł 25,7 tys.szt.i kurs się utrzymał.Twój poziom niestety nie.
No tak tak, jeden dzien na wzrostach, kiedy ktos wychodzil, czw 24.06:) Wtedy wolumen byl 25 tys sztuk, przez jeden dzien. A potem - 11tys, potem 2.7tys, potem 1.5tys, potem roznie miedzy 2k a 500 dziennie, wreszcie 200 sztuk, a dzisiaj 12 sztuk. Jak popatrzysz na okres od np kwietnia do czerwca, wzorzec jest taki, ze masz obrot dzienny kilkaset sztuk, a potem raz na jakis tydzien ok 2.5-3 tysiace, w bardzo duzej zgodnosci wystawionych i natychmiast kupionych. Nagle ktos sprzedaje np 800 sztuk, i bam! dokladnie w tym momencie ktos natychmiast kupuje te 800 sztuk, a potem reszte dnia obrot ciurka po 5-10 akcji na takim samym poziomoe kursowym. Wszyscy znamy techniki animacji i przelewanie moedzy rachunkami. Zeby stworzyc iluzję wolumenu.
Zresztą, ta pała Anonim przeciez to robil, i sie tu nieopatrznie wygadał. Pewnie nie tylko on. Generalnie jezeli przez caly tydzien masz naturalny handel w pakoetach po kilka czy kilkadziesiat akcji, i nagle ktos wystawia 1000 a inny ktos NATYCHMOAST to kupuje, to nie wydaje sie to byc naturalnym obrotem. I jako taki nie ma wplywu na kurs oczywiscie. Stwarza tylko iluzje animacji.
Mamy obecnie sytuację jak na Render przed wybiciem, duże spready, arkusz dziurawy jak ser szwajcarski. Pozycje zajęte i czekamy na to co przygotował Carbon z Vertigo Games, po drodze powinien wpaść dość dobry raport finansowy.
Ale to jest niesamowite, ze ten balwaan CRB naprawde, na serio, faktyxznie uwaza, ze pisząc tutaj zwraca sie do jakiejs grupy inwestorow, ze cos tutaj zmienia, ze jego wysilki na jakims forum to realna praca nad wizerunkiem gieldowym spolki i jej wartoscią inwestorską:)) Co to jest za typ!:)
Wskaż chociaż raz, gdzie nie miałem racji, albo rażąco popełniłem gafę jak ty. Doczekam się w końcu oszuści e, golasie xD?
Ciebie 2manie wypunktowałem 3 razy jak zrobiłeś z siebie kret yna, który nie ma pojęcia o branży i jest zwykłym ignorantem.
Tymczasem jestem już na dużym plusie, srednia 13,5 i zarobię drugi raz kilkaset % a ty dalej golas sie będziesz szczekał i robił z siebie clowna, wszyscy tutaj na ciebie plują, nie zauważyłeś jeszcze tego, wie,, ze to lubisz ale są jakieś granice.
Milion %, CRB. Zycze ci dobrze, chociaz jestes glupkiem:) Rownie fascynujaca jak twoja wiara w moc forum bankiera jest twoje przekonanie, ze mozesz mnie czymkolwiek obrazic:)))
Zabawne jest to, że mnie nazywasz głupkiem mimo tego 2manie, że to ty zrobiłłeś i robisz z siebie totalnego przygł upa i the billa, co zresztą wypunktowałem wyżej. Wg ciebie jestem głupki em, ale jakoś dziwnym trafem jestem już na tej inwestycji na dużym plusie gma niu, a na innych to juz w ogóle goło dupcu bez wyobraźni xD Wyj!! XD
Jestes pożytecznym idio tą, podbijasz posty. Keep up good work kleks!
Nie wszyscy plują na keksa. Tylko ci bardzo jak widać spokojni i cierpliwi, dla których jakakolwiek krytyka spółki osuwa grunt spod nóg. Przecież spółka wciąż ostatnio dowozi super produkty, co nie? I widać że uczy sie na błędach i ludzie nie zgłaszają tych samych uwag? Więc można ignorować keksa, co nie?
Keks tak naprawdę nie ma pojęcia o gięłdzie.Bazuje tylko na przychodach i zyskach.Jak kurs spada to sprzedaje,jak rośnie to kupuje.Wydaje mu się że eliminuje ryzyko idąc za trendem.To bardzo prostackie podejście,bo jest wiele innych elementów które trzeba brać pod uwagę.Ale dla niego to za trudne.