Kto dał to dał ,ja dobierałem ,dziś fajnie pozamiatał ktoś ,ten z mini batonikiem nie spodziewał się ze tak pociągną hehe. Chcviał postraszyć a tu niespodzianka. na razie niech trzyma 8gr bez pośpiechu .
Dnia 2023-07-14 o godz. 09:20 ~Jw napisał(a): > Jeszcze to nie odpal, powoli. > > Znowu otwarcie tutaj z luką, jak zwykle domknie się. Byle nie za szybko rosło.
Myślę ze domknie się dziś, tu nagły wzrost kończy się szybkim zjazdem. I na rosinskiego trzeba uważać, nie wiadomo ile mq czy jeszce cos ma.
Dnia 2023-07-14 o godz. 09:24 ~Xd napisał(a): > Dnia 2023-07-14 o godz. 09:20 ~Jw napisał(a): > > Jeszcze to nie odpal, powoli. > > > Znowu otwarcie tutaj z luką, jak zwykle domknie się. Byle nie za szybko rosło. > > Myślę ze domknie się dziś, tu nagły wzrost kończy się szybkim zjazdem. > I na rosinskiego trzeba uważać, nie wiadomo ile mq czy jeszce cos ma.
Tak, to widać sztuczne ciągnięcie jak kiedyś. Obserwuję caly czas tutaj zachowanie kursu. Wzrost bez sypaczy konczy się zjazdem. Oby nie ustawka pod resztę tego z varsav. Kursem powino tu bujać a tu nic i ta luka. Ja mam nie dobieram w trakcie.
Dnia 2023-07-14 o godz. 09:30 ~Anop napisał(a): > Dnia 2023-07-14 o godz. 09:24 ~Xd napisał(a): > > Dnia 2023-07-14 o godz. 09:20 ~Jw napisał(a): > > > Jeszcze to nie odpal, powoli. > > > > Znowu otwarcie tutaj z luką, jak zwykle domknie się. Byle nie za szybko rosło. > > > > Myślę ze domknie się dziś, tu nagły wzrost kończy się szybkim zjazdem. > > I na rosinskiego trzeba uważać, nie wiadomo ile mq czy jeszce cos ma. > > Tak, to widać sztuczne ciągnięcie jak kiedyś. Obserwuję caly czas tutaj zachowanie kursu. Wzrost bez sypaczy konczy się zjazdem. > Oby nie ustawka pod resztę tego z varsav. > Kursem powino tu bujać a tu nic i ta luka. Ja mam nie dobieram w trakcie.
W grudniu tak samo się zaczynalo, cisza potem luka, pompa i dystrybucja z domknięciem luki. Też nie biorę w trakcie mam sporo, poczekam co dalej. Może mieć rację pod łukaszka ciągną
Albo pod walne ktoś dobiera... Teorii wiele a fundamentalnie - strike force kitty, odyssey tactics, punch... Gry własne też idą i ten rok ładnie się zamknie.
Mógłby prezes dobrać dużo by to zmieniło ale pisał że nie chce więc poradzimy sobie bez jego ingerencji, wazne ze rosinski opuścił radę. Po tym pożyczaniu akcji na varsav był by tu kulą u nogi. Niech tam sobie robi co chce. Bez niego wygodniej :)