• Sfinks AT aktualizacja Autor: ~Asd [89.64.45.*]
    Aktualizacja do AT , którą czasem wrzucam.
    Trójkąt nieco się rozbudował i od ostatniej wrzutki mogłoby się wydawać, że kurs wybił się dołem z trójkąta. Na chwilę obecną scenariusz dalej jest w grze, dlaczego ? Otóż nie wszystkie wierzchołki wg. zasad muszę się stykać z bandami. Powinny 4 z 5 i jak widzimy na poniższym screenie , wierzchołek C odbił powyżej bandy jednak wierzchołek E jest dalej w zakresie B-C.
    Koniec trójkąta to 1,2 fibo między początkiem trójkąta (tam gdzie jest "D" z inne formacji ) a wierzchołkiem E(pionowe kreski i małe oznaczenia na dole screena).
    LINK:
    https://zapodaj.net/plik-pjOjMYTrAN
    WIęcej info odnośnie zasad i identyfikacji tej formacji :
    https://www.liteforex.pl/blog/for-professionals/neowave-czesc-14-korekty-zasady-identyfikowania-trojkatow/

P.S> nie jest to porada inwestycyjna jedynie moja ocena aktualnej sytuacji
  • Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~malyjoe [178.43.25.*]
    Nie wiem na cholerę taka agitacja.
    Giełda jest przewrotna i żeby to się spełniło musi być jak najmniej chętnych do kupowania - ASD odpuść to szybciej urośnie :).

Dzienny wyraźne kupno, godzinowy też na kupnie, poziomy ładnie utrzymane, teraz niech rynek pokaże czy chce już porządnie up czy się jeszcze pobuja w bocznym.

Nie po to sfinks się wybił do góry po 3 letnim bocznym szorowaniu by teraz miał wracać - zwłaszcza po jednym ładnym miesiącu marcu.. Pytanie jest jedno czy wahadłowy już jest zapakowany i czy będzie szybkie pompowanie, najlepiej bez newsów.

• Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~Asd [89.64.45.*]
    Rozumiem ale CI co naganiają na spadki niech to robią przynajmniej umiejętnie i niech nie piszą , że będzie spadać bo tak powiedział naganiacz
  • Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~Sfinks [5.173.156.*]
    Spoko loko dzieciaki.
    Sfinks jeszcze nie powiedział ostatniego słowa.
    Dzięki za określenie dzieciaki ale skoro tak mnie nazywasz to musisz mieć sporo wiosen na karku
    drugi raz ucięło mi posta.
    a to że nie powiedział ostatniego słowa to jasna sprawa, od górki kurs spadł o ~99% , więc jakby to powiedziała młodzież będzie gruubbooo
  • Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~Sfinks [5.173.156.*]
    Będzie dobrze na tej spółce
    a to tego jestem pewien. Od dłuższego czasu się jej przyglądam i pewnym momencie zacząłem skubać przy niskich obrotach tak samo zrobiłem z optimusem ale z niego za szybko wyskoczyłem chociaż stopa zwrotu i tak była bardzo ładna. Po prostu lubię takie zdołowane, zapomiane spółki o sukcesywanie dorzucam do portfela pakiety , patrząc co się na spółce dzieje.
  • Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~malyjoe [178.43.25.*]
    Asd za bardzo się spinasz, im więcej niewiernych tym lepiej dla kursu.

Niech się pojawiają tacy "niestety", "drobnyakcjonariusz" i niech gadają.

• Re: Sfinks AT aktualizacja Autor: ~trojkat [37.248.171.*]
    I jak tam ten trojkat? Dalej trzyma? :))
[x]
SFINKS 1,37% 0,37 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.