Nie sądziłem, że tak szybko i dobitnie wyjdzie, który z panów ma lepszą smykałkę do zabawy w giełdę. Szkoda, że tu 200 milionów akcji nie dodrukował, chytry dwa razy traci. Prosta Giełda drugą sesję z rzędu zamknie obrotami na poziomie półtorej bańki, a jak tam wasze samopoczucie po powieszeniu na haku i nadzianiu na pal?
No tylko zapomniałeś wspomnieć, że zanim wzrosła ze 1 na 2 zł najpierw zleciał z 6 zł na 1 zł:)
Niemniej tutaj wesoło tez nie jest. Generalnie od strony spółki cisza jak na pogrzebie organisty odkąd nie wydał raportu rocznego. Nie mówię, że nie ma szansy odbić ale zaufanie jest poniżej poziomu mułu.
Pojawi się porządna umowa to i płynność się poprawi. A jeżeli chodzi o to, ze nic się nie dzieje na kursie od półtorej miesiąca, to widocznie nie wiesz, że obrót akcjami został zawieszony. Chyba za długo Ciebie nie było na spółce.
Swoja drogą pamiętam Ciebie jeszcze z czasów jak spółka był bardziej płynna jak naganiałeś na spadki przy 40-50 groszach przed wzrostem w okolice 2 zł. To zdaje się było jeszcze w okresie gry pod E-msze i Mennicę;)
A skąd założenie że się pojawi porządna umowa skoro się do tej pory takowa nie pojawiła? Na razie nie ma ku temu żadnych przesłanek. Myślenie życzeniowe.
Niech zrobi przynajmniej to co zadeklarował w raporcie 1 kw, to i tak będzie więcej niż zrobiła msza i mennica.a wszystko co ponad będzie dla nas premią.I oczywiście powinien złożyć zaległy raport.Transformacja energetyczna jest nieunikniona może się opóźnia oby do tego czasu MTE przetrwało.Tyle ze mnie tutaj mam dość czas na wakacje.
Masz dobrą pamięć. Kiedy ostatnio tu się udzielałem, to dało się jeszcze porządnie grać na tym walorze. Nie mylić z inwestowaniem. Czy ktoś ze starych bywalców forum uważa, że WarMagNet od Prostej Giełdy jest czymś więcej niż E-msza albo złoto od Mennicy, a nie wydmuszką? Może jakiś Irracjonalista, Cewnik albo Belzebubu się wypowie? Miałem rację już 2 lata temu, ale wtedy na mnie pluliście.
cdfan - to po co wróciłeś tutaj, skoro tam jest tak dobrze? Akcje zawieszone, wiec twój post totalnie był bez sensu, bo ani nie można wyjść ani wyjść teraz z akcji.
A to, że na innych spółkach są notowania to wiem, nie musisz mnie o tym informować specjalnie:)
Tzn. Wiem po co wróciłeś, liczysz, ze jednak w końcu wydadzą ten raport i będzie można cos tam wziąć na spadkach pod ewentualne kółko. Też się na to nastawiam o ile promocja będzie zacna a w raporcie nie będzie żadnych kwiatków świadczących o problemach w firmie.