Niektórzy w tamtym tygodniu wieszczyli 3 PLN... Więc też wielu udziałowców tej spółki nie do końca ogarnia giełdę dlatego jest tutaj jak jest jak to śpiewał Kukiz
Ler, ty to już w ogóle nie ogarniasz sytuacji i jesteś żałosny w swoich wypowiedziach. Trolujesz na spadki i nic rzeczowego do dyskusji na forum nie wnosisz. Zajmij się trolowaniem innych spółek.
Ja ci odpowiem. Piszacy o przebiciu 3 zł mogą sugerować się m. in. tym, że od około dwóch miesiecy codziennie do przebicia tej granicy w arkuszu zlecen jest około 20 tyś. akcji. I dziwnym trafem zawsze znajdzie się ktoś kto wystawia kolejne tyś akcji na poziomach 2.7-2.8 powodujac, że następnego dnia powtarza się ta sama sytuacja. Jest to o tyle dziwne że zdecydowanie większoścowymi udziałowcami są właśnie państwo M. Nie jest, dla mnie przynajmniej, wytłumaczalne, że ktoś z mniejszoścowych inwestorów sprzedaje w tym przedziale, gdyż większość akcji kupowana była na poziomach powyżej 5 zł. Dziwne byłoby bowiem aby ktoś miał akcje
kupione poniżej 1 zł i nie sprzedał tego gdy w pandemii chodziły one od 4 do nawet 12 zł. Więc wniosek jest bardzo prostu. Ktoś zdecydowanie nie chce dopuścić do sytuacji, aby te akcje rosły. Ponadto tak jak wspominałem na innym wątku kilka zl. było tutaj już przed czterema laty kiedy firma miała tylko jedną linię produkcyjną (teraz ma kilka) a i ceny produktów były zdecydowanie nìższe a niżeli obecnie. Wiec troche to dziwne że wycena tego waloru jest taka niska.
Ler, zaniżanie kursu akcji tej spółki będzie do czasu aż znikniesz stąd na zawsze. Od kilku lat jesteś nastawiony na dołowanie kursu i morale akcjonariuszy. To dziwne ale znikałeś z życia forum, gdy tylko kurs wznosił się na wyższe poziomy. Gdy tylko się pojawiłeś papier nie jest w stanie się przebić na wyższe wartości. Mam nadzieje że zagadka się niedługo rozwiąże,