UWAGA UWAGA Nowy baton na 1.495 wiekszy jak ten pierwszy. ktoś steruje ( pilnuje ) kursu bo po kupnie szybko pojawia sie na S 10 akcji ponizej batona. Czyli jednak TRK jest w grze!
Dnia 2023-07-13 o godz. 13:10 ~Neo napisał(a): > UWAGA UWAGA Nowy baton na 1.495 wiekszy jak ten pierwszy. ktoś steruje ( pilnuje ) kursu bo po kupnie szybko pojawia sie na S 10 akcji ponizej batona. > Czyli jednak TRK jest w grze!
człowieku ! opanuj się !! co za bzdury wypisujesz , aż oczy bolą ! daj se luz ,,,
Ja jak przeczytałem " Ale wielki baton......" to myślałem, że ktoś w saunie siedzi i pisze ale te 25K nie pasowało myślę powinno być 25cm. Ale pomijając to, nie szukałbym sensacji związanej z tym "batonem" to nie jest jakaś powalająca suma Ja sam mógłbym takich trzy wystawić i nie liczę siebie za grubasa czy rekina .
Mówi się o dużym projekcie połączenia PL/UKR nowymi nitkami torów o dużej przepustowości. Właśnie się realizuje scenariusz od morza do morza Baltic/Black Sea być może nowy motor gospodarczy w najbliższych dekadach