podobno chodzi o jakieś ofce, może jakieś latajonce hybrydy z tego singapura sprowadzom, nie byłem, nie wiem, może oni tam majom latajonce ofce, to by ułatwiło hodowle, był by przełom. Z pastwiska na pastwisko mogom te ofce same przelecieć ponad podziałami.
Dnia 2023-07-12 o godz. 09:50 ~Brudna_pała napisał(a): > podobno chodzi o jakieś ofce, może jakieś latajonce hybrydy z tego singapura sprowadzom, nie byłem, nie wiem, może oni tam majom latajonce ofce, to by ułatwiło hodowle, był by przełom. Z pastwiska na pastwisko mogom te ofce same przelecieć ponad podziałami.
Zgadza się chodzi o owce. A właściwie o szyb-owce zamiast dronów. Ale też latają. Muszą tylko zdobyć jeszcze szyby a zamiast owiec mają barany. Barany które zostały nałapane na akcje solarinova i oze capital :)
Albo coś dalekiego zasiengu, na przykład mechanicznom genś o napendzie fotonowym zdolnom przenosić w podwieszonej siatce dwie żaby i małego guźca ewentualnie trzy całkiem dorosłe bobry i dwa zaskrońce średniej wielkości.