To może wstaw ta swoją analizę naganiaczu. Trójkaty mają to do siebie, że 4 z 5 punktów muszą się dotykać bandy. Punkt C nie dotknął i przy takim rozrysowania dalej jesteśmy w trójkącie a wczoraj nastąpiło odbicie w punkcie E po dotknięciu bandy. Ale 5 groszy wpadło co nie, paki Wam się bo za mało skupione? Ja sobie dokupiłem w bmam docelowy pakiecik, taksę moich akcji nie dostaniecie.
tak masz rację autorze - też uważam ze szkoda że nie można szortować. Agresywny ruch w góre byłby 2 razy większy - bo wyskakiwali by z szortów na wyścigi.
tak jak pisalem jeden wpis powyzej. 80 gr wybite i teraz to już opór a nie wsparcie. W najbliższych miesiącach spodziewam sie dalszej dystrybucji w okolicach 0,65 - 0,80 gr
Przyszły rok bedzie bardzo trudny dla spółki i jesli nie wydazy sie nic zaskakujacego takiego jak pozyskanie inwestora i kapitału to kurs bedzie osuwał sie w dół. Spodziewam sie ujemnej dynamiki sprzedazy rok do roku ktora zapewne zobaczymy juz za styczen. Byc moze spolka w ogole zrezygnuje z publikowania raportow sprzedazy miesiecznej aby co miesiac nie wysylac negatywnych informacji na rynek.
aha i jeszcze jedno! prześledźcie ten wątek od początku i uważajcie na tych naganiaczy co tutaj wykrzukują na tym forum! Im zalezy tylko na tym aby nagonić ulice. Mam tutaj na myśli trolli typu: Asd, Wolf, Sfinks
Również dokupuje bo dla mnie to inwestycja a nie spekulacja. I również do nikogo nie zmuszam, mam akcje ale najbardziej to mnie zastanawia ci co tutaj siedzą i się produkują a są bez akcji.
i o to mi wlasnie chodzi. Dobrze ze zmieniacie retoryke i juz nie piszecie o naganiaczach i tych co zostali na peronie i ze pisza posty po 5 groszy bo czas pokazuje ze zwyczajnie nie macie racji.
nic ci nie bede pokazywal. Jedno wiem z pewnoscia na tej spolce nie zarobiles bo przeciez nie sprzedajesz a caly czas dokupujesz... A kurs co raz nizej i nizej.
Od mojego wpisu minęło pół roku, poziom osiagniety. Jak widac powyzej naganiacze na wzrosty jek zwykle hejtowali bo taka ich praca.
Co dalej? Wyglada na to ze wieksze spadki dopiero przed nami. Wiekszych oporów na wykresie az do 40gr nie widać i tak samo jak szybko roslo rok temu rownie szybko moze teraz spadać. Nie uniknione jest zaliczenie poziomu 60gr. Tam trzeba obserwowac czy pojawia sie jakiekolwiek sygnały na odwrocenie trendu spadkowego. Trend jest silny i na połnocy dużo przeszkod. Pierwsza przeszkoda ktora moze byc nie do pokonania to 80gr.
W mojej ocenie rok 2024 na wykresie tej społki to czas powrotu do poziomow 30gr - 40gr
Chcesz mi powiedzieć, że za 0,35 groszu *37mln akcji czyli za jakieś 13 mln PLN a nawtsporo mniej bo cacko nie mają 100%, będzie można stać się właścicielelem firmy, z której przejmując koszty zarządu bedzie można mieć prawie 20 mln w kieszeni? Oczywiście - realne koszta. Bioreee w ciemno jak Saudi Aramco lotosa