Ola Boga nie pomyliłem sie. Półtorej od tego momentu a od poczatku akcji ewakuakcji pińć milionów.:-) Byc moze popełnia straszny bład i przydałby sie mu nauczyciel ;-)
I wungiel zapomniales dodac ze slynna ulica coraz więcej. Ostatnio mnie taksówkarz zaczepił i sie pytał czy o vistalu nie slyszalem. Ze oni maja akcje na gieldzie, co podobno ciągle rosną i jeszcze będą rosły, dlugo! Tak mówił. U fryzjera fryzjerka tez cos mi o nabrzezu indyjskim wspominała
Zastanów sie Rado co byłoby gdyby nie informacja o tym niby inwestorze , o układzie i ten wywiad prezesa ze oni by co tam chciali. Czy Matyka dałby rade to upłynnić albo pa jakiej cenie? Wiesz na jakim poziomie byłby kurs ?
Wywiad przeciez był bardzo zachowawczy. O info o inwestorze opieral sie układ, ktory przegłosowały powazne instytucje. Ty wierzysz, ze to idzie w ulicę, a ja nie i tym sie różnimy. Tutaj przy takim ff to juz mialbys kilkadziesiat komentarzy po takich infach... Sama cisza i brak merytoryki tutaj wskazuje ze jak juz to graja tym jakies groszolapy za drobne i piszą tu bzdury