• Grafika w Unholy niemal jak w tytułach AAA Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Na pochybel trolom spadziowym.
    The line between AAA and indie horror games is quickly disappearing as smaller studios have begun to offer titles nearly as visually impressive and polished as the big boys. Unholy from Warsaw-based developer Duality Games is one of the most eye-catching indie horror games yet, presenting two impressively-detailed parallel worlds -- one, a carefully-crafted recreation of a bleak post-Soviet Eastern European town, the other a dark nether realm full of twisted ceremonies and creatures. The best horror games transport you to entirely new terrifying worlds, and Unholy looks to serve up one of the most unique and intricately crafted ones I’ve seen.
    https://wccftech.com/wccftechs-most-anticipated-horror-games-of-2023-fresh-and-favorite-frights/
  • Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Kiedyś każdy jakoś startował. Ważne, że startują z ambicjami. Ważne, że jest atmosfera. Tak startuje niedostrzegany obecnie tytuł Unholy, który w przyszłości może być klasykiem w sercach graczy. Czekamy na Unholy 2 i kolejna mroczną historię. Kiedyś każdy jakoś zaczynał. Zagrajcie w wiedźmina 1 i powiedzcie szczerze czy odpowiada wam system walki. Ale trolle mają to do siebie że zawsze będą pluły jadem.
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Perdi [46.204.69.*]
    To nawet nie o ten artykuł mi chodziło tylko o coś innego, ale widzę coraz więcej materiałów o Unholy
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Mimi [91.192.165.*]
    Jak czytałam tego Gościa to mi się chciało wymiotować więc znalazłam pierwszy z brzegu artykuł. Wujek dobra rada, który pewnie nawet nie ograł dema, tak samo jak jest akcjonariuszem i zna się na gamingu. Przy...lił się do ciebie jak rzep. A przecież to zachodnie artykuły to na zachodzie recenzenci polecają tą grę. Najwidoczniej na tyle się wyróżnia, że dają jej szansę. Darmowy marketing idzie wraz z jakością. Unholy się raczej zapowiada jako longseller. Czego życzę wszystkim akcjonariuszom i spółce.
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Tyrek [37.225.82.*]
    I dlatego trolle tego posta nie komentują , tylko wypierdy Gościa
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Perdi [46.204.69.*]
    Coś zamilkł może zapomniał laptopa z pracy do domu zabrać hehe
    Liczy troll ile wyciągnął dzisiaj na postach - bo na akcje nie stać
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Gość [89.64.56.*]
    Jesteście śmieszni. Po tym co piszecie widać, że nie interesuje was stan faktyczny tylko chętnie operujecie na wiedzy która nie jest dla was dostępna. Mowa o tym kto ma akcje a kto nie, kto co planuje i w jakim celu, jak będzie sprzedawać się gra i co będzie się działo z kursem. Zacząłem obnażać tego typu zachowania i to was boli bo zdominowaliście to forum takimi właśnie wpisami.
    Co do linku to jest w nim mowa, że grafika Unholy ma przyciągającą oko zachwycającą grafikę i spoko. Zdanie poprzedzające mówi ogólnikowo, że szybko zaciera się granica między horrorami topowymi a produkcjami niezależnymi (liczba mnoga). Zasadniczo się z tym zgadzam. Nie sądzę, żeby bezpośrednio ktoś powiedział o Unholy, że ma grafikę gier AAA. Jakkolwiek zasługująca na docenienie widać, że nie jest to projekt triple-A. Nawet w demie widać doczytujące się tekstury czy lewitujące nad ziemią postaci co w dużych grach jest nie do pomyślenia. Ponadto w innym artykule była już mowa o tym, że modele postaci przypominają, że NIE gra się w grę AAA. Mogę to pisać ale czy was to interesuje? Nie, dla was rzeczywistość nie wystarcza wy ciągle sięgacie po wiedzę niedostępną dla was lub wyciągacie daleko idące wnioski. Zostało jeszcze 9 dni do premiery. Bardzo chętnie przekonam się jakie będą opinie graczy po całości i wierzę, że mogą być pozytywne. W dalszym ciągu moim zdaniem marketing to rozpacz a grafika mimo szczegółowości i rozmachu, co zrozumiałe, odstaje od największych graczy.
    A co ta spółka jest wyceniania na parę miliardów ????
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Pierdu pierdu, grafika jest ładna nie jest to AAA, produkcja gry wyniosła 5 mln zł wiec jeszcze nie znalazł się taki który wybuduje grę za tak śmieszną cenę w jakości AAA. Ludzie to ich pierwszy horror, skączcie pierdzielić trzy po trzy. Produkcja AAA to np. https://www.youtube.com/watch?v=yJbrOZZQh6w
    nasz tytuł jest wybitny i będę wspierał Unholy ale porównywanie do AAA jest śmieszne.
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Dnia 2023-07-11 o godz. 22:11 ~UcheJ napisał(a):
    > Pierdu pierdu, grafika jest ładna nie jest to AAA, produkcja gry wyniosła 5 mln zł wiec jeszcze nie znalazł się taki który wybuduje grę za tak śmieszną cenę w jakości AAA. Ludzie to ich pierwszy horror, skączcie pierdzielić trzy po trzy. Produkcja AAA to np. https://www.youtube.com/watch?v=yJbrOZZQh6w
    > nasz tytuł jest wybitny i będę wspierał Unholy ale porównywanie do AAA jest śmieszne.

A jednak niezależne media porównują to do AAA i co ty na to powiesz?
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Niezależne media porównują ale to oczywiście gość jest największym guru i na podstawie jego opini wszyscy decydują o kupnie hehehe
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~UcheJ [95.160.157.*]
    Ja mówię że ta gra jest lepsza niż LOF i co tego każdy ma swój rozum
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Gość [37.47.119.*]
    A nie lepiej zamiast wydawać przedwczesne sądy poczekać do premiery? Pamietam jaki był entuzjazm zwiazany z dodatkami do barna a okazały się klapą.
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Tyrek [37.225.88.*]
    A ktoś cię tu pytał o zdanie trollu ??? A pytałeś czy warto poczekać na P2C do premiery , czy ubraliście ludzi w śmiecia 35 % w górę ??
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~Hehehehw [89.64.44.*]
    Kurs w dół, ślepym naganiaczom widać jak gul skacze ~ patrz Tyrek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tak zaczyna się piękna historia IP Unholy Autor: ~kryty [178.36.52.*]
    Dnia 2023-07-12 o godz. 11:08 ~Gość napisał(a):
    > A nie lepiej zamiast wydawać przedwczesne sądy poczekać do premiery? Pamietam jaki był entuzjazm zwiazany z dodatkami do barna a okazały się klapą.

Co ty za bzdury wymyślasz. Nikt nie przykłada wagi do dodatków do barna. To drobniaki.

Liczy się Unholy, odbiór gry przez graczy i recenzentów i przyszłe projekty. Jeśli uniwersum się spodoba to są duże szanse na drugą część z większym budżetem.
  • Re: Tak pęka balon IP Unholy Autor: ~Bezlitosny [193.28.84.*]
    Dnia 2023-07-11 o godz. 18:04 ~Mimi napisał(a):
    > Kiedyś każdy jakoś startował. Ważne, że startują z ambicjami. Ważne, że jest atmosfera. Tak startuje niedostrzegany obecnie tytuł Unholy, który w przyszłości może być klasykiem w sercach graczy. Czekamy na Unholy 2 i kolejna mroczną historię. Kiedyś każdy jakoś zaczynał. Zagrajcie w wiedźmina 1 i powiedzcie szczerze czy odpowiada wam system walki. Ale trolle mają to do siebie że zawsze będą pluły jadem.

To forum to kopalnia myślenia życzeniowego. Młot faktów trzasnął w niejeden pusty jinwestorski czerep, ale wielu nadal to nie pomogło.

Teraz jeszcze nakręcajcie się, że wyprzedane, biegajcie po grupach i zbierajcie pod AT bez fundamentów. Taki kabaret za darmo, tylko na forum Bankier. xD
  • Re: Grafika w Unholy niemal jak w tytułach AAA Autor: ~wqa [188.33.241.*]
    no
  • Re: Grafika w Unholy niemal jak w tytułach AAA Autor: ~src [5.184.231.*]
    Mimi znawca hahha antywskaźnik
  • Re: Grafika w Unholy niemal jak w tytułach AAA Autor: vacarius [94.254.191.*]
    Mimi jesteś tu jeszcze teraz tobie jest jujubowo. Haha. Karma wraca.
  • -41,10% już Mimi siedzisz jeszcze? Autor: vacarius [94.254.191.*]
    Bo ja na juju od 10,5 siędze do dziś dokupowałem tylko i mam wiecej. Z początkowych 2000 akcji mam teraz 21 tyś akcji. Nikogo nie oszukiwałem tam ze ja nie siędzie bo siędzę od klapy kurska chociaż ja nigdy nie wchodziłem pod kursk. Tylko Pod Reala2 którego premiera miała być zaraz po kursku. A Real2 niestety nie był lepszy od Reala1 i sedzę dalej i dalej dokowałem. Ile spółka która ma ludzi z CDR może mieć niewypałów? Ja tam siędzę już chyba z 5 lat. Ale nie martw się mimi ja mam dywersyfijacje zawsze. Podczas locdownów 50% kapitału zrobiłem niemal 200 tyś zysku. Bo dyby kot czekał tylko nad jedną mysią dziurą to by umarł z głodu. Tak mawiała moja Matka i Babcia. Oboje świętej pamięci.
  • Re: -41,10% już Mimi siedzisz jeszcze? Autor: vacarius [94.254.191.*]
    Poważne zakupy robiłem na juju gdy spadło po premierze kurska o niemal 50%. Wcześnirej miałem jakieś 2000 akcji a se dokupiłem do 10k. Bo o połowe taniej czyli po 5zł. Bo przecież zarz miała być premiera Reala2 z modami. Okazało się ze dopiero po 2 latach była i nie za bardzo Real2 przypominał Reala1. Wiele rzeczy dobrych usunęli. A dodanie ruchomych dywizji na wzór gier paradoxu w wykonaniu jujubee. To już by lepiej zostawili to co było w Realu1.
  • Re: Grafika w Unholy niemal jak w tytułach AAA Autor: vacarius [94.254.191.*]
    Ale to w sumie nie spadamy przez duality czy jujubee spadamy przez CDR. Który się osmieszył bo w grze było pełno błędów. A fizyka gry gorsza niż w GTA w grze wydanej z prawie 10 lat wcześniej. Myślę ze CDR jeszcze wyjdzie z tego zrobią coś co grzcze powiedzą ze nigdzie lepiej tego nie zrobiono. Pamiętam jak naganiałaś mimi na CDR piszać jakie to mają zyski kwartalne za Cyberbuga. Wtedy tam chyba jeszcze było z 300zł za akcje.
[x]
DUALITY 0,00% 1,54 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.