pockerku drogi i co z tego że mogą jeszcze zeszmacić kurs ? czas działa dla forka ,tencet jest chyba największym w branży ,sprawdzi miniony rok /potrafisz ?/ nie odpowiedziałeś co sądzisz o fundamentach forka ?
a czemu miał by zadzaiałać, tencet ma monopol w chinach stąd umowa, Powiem ci jak Tencet patrzy na twojego forusia,... jak na studio które nie ma jakośći i nieczym się nie wyróżnia aby z nim współpracować czy choćby kupic udziały. Fundamenty ? brak fundamentów... były 3 lata temu teraz spółka jest odbierana jako źle zarządzana bez jakośc, PR, słabym wydawnictwie. Popatrz na steam i bombę termojądrową dębickiego ok 350 os w picku.
czyli przychód i zysk netto skokowo wzrastające przez ostatnie 5lat to nic ? jednak potrafisz coś zrobić pod presją i tencet dałeś radę ogarnąć ? BRAWO POCKER wyjdziesz na ludzi /przy naszej pomocy/
wariatom trzeba przytakiwać - masz racje Ha wszystko się ułoży, wszystko będzie dobrze for jak pisałeś bedzie po 30 zł. Jesteś nieuleczalny a jeszcze swoją logiką próbujesz zarazić innych
Ale Ty rozumiesz, że skokowe wzrosty zysków już się skończyły? Jesteś w stanie to ogarnąć? Już ci to raz tłumaczyłem i wszystko ja krew w piach. Forka stać na dwa remaki rocznie, a między bajki można wsadzić opowieści o 3-4 remakach. I już masz rozwiązanie zagadki czemu nie rośnie.
ja, przypomnij wszystkim od kiedy jesteś na fotki :)
Twój zmysł inwestorski a wraz z nim Twoje "teorie" są ostatnimi, czego ludzie powinni słuchać. I broń boże Tobie nie wierzyć!