Po to chcą programu motywacyjnego by podać np. Info o upadłości lub coś innego złego? Pogadamy niedługo. Ja kupiłem i subiektywnie uważam, że mamy dołek i trzeba brać. Rozumiem też, że jeśli ktoś kupował dawno temu, czuje się zażenowany i smutny. Nie oznacza to jednak, że taki impas będzie trwał wieki kolejne :) Poniżej obecnej ceny nikt wcześniej akcji nie kupował, więc kto odda te akcje poniżej???? Zawsze można się pomylić oczywiście, ale osobiście uznałem, że to idealny moment. Poza tym, nie będę na tych akcjach lata czekał. Wzrośnie do ceny, która mnie osobiście interesuje, wywalam i tyle :) Zawsze mogę się mylić, ale moim zdaniem mamy dołek. Pogadamy niedługo :8 Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo dobrego
Gdyby chcieli, wywaliliby papier na wyższych poziomach. Tutaj parę groszy wystarczy by podciągnąć kurs. Obecnie mamy dno, nikt niżej nie kupował, więc kto odda teraz papier w tych cenach? Grają z wora do wora, na wymęczenie. Tak to widzę a nie pod likwidację. Po mojemu idzie info i niebawem da zarobić (oczywiście mowa o tych, którzy teraz kupują). Tak to widzę, ale zawsze idzie się pomylić :) Kupiłem i mam nadzieję, że nos i doświadczenie mnie nie zawiedzie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich
To sprzedaj i kup po prostu 3 gr, będziesz spał spokojnie :) Zastanawiam się tylko jak zachowa się Cormayu, kiedy tylko przyjdzie mocna przecena w USA i na innych rynkach... a to już czas na to :(