Nikt nie zaryzykuje sprzedaż akcji sanwil po niższej cenie.
Wczorajsza sesja pokazała jak łatwo i szybko kurs snw rośnie ponieważ akcji jest bardzo mało i są one bardzo tanie.
Ja np. lubię kupować akcje za 2,xx zł, które są warte 3,4 zł lub drożej.
Dlatego dzisiaj dobrałem kolejny pakiet.
A ty lumpie zastanawiaj się dalej pod co i dlaczego :)
Dnia 2023-07-11 o godz. 12:36 ~Roman napisał(a): > Ja np. lubię kupować akcje za 2,xx zł, które są warte 3,4 zł lub drożej. > > Dlatego dzisiaj dobrałem kolejny pakiet. > > A ty lumpie zastanawiaj się dalej pod co i dlaczego :)
to po ile razem z wcpunk łykaliście ?? po 2,2x ? ? ? ale przecież zaraz będzie kilkanaście zet ,... tak wg wcpunk
i po krótkim epizodzie cenowym żegnamy tzn. żegnacie 2 z przodu
Dnia 2023-07-11 o godz. 15:18 ~Analityk napisał(a): > J-23, wracaj "rekinie" na swoje baloniki z NewConnect :) > > Coś twój "słoneczny dragon" nie chce rosnąć :)
para-analityk już ci tu pisałem , że na SUNDRAGON takie podbitki jak tu na snw ostatnio . to są średnio 1 - 2 razy w miesiącu , a na snw 1 na rok ja kupiłem 4 Mass (2,20 - 2,40) dziś po 4,20 i lepsza jazda niż na snw A na SferaNET przymusowy wykup po 5,10 w piątek podobno kasa ma być na koncie i + 220%
Ps. tylko nie pisz , że miałem tych akcji j.w. za 200 zet i nie rób z siebie błazna
Dnia 2023-07-11 o godz. 15:48 ~Analityk napisał(a): > J-23, oczywiście że grasz drobnymi "rekinie" :) > > A STRATA na Polimeksie w zeszłym tygodniu jeszcze boli?
ciebie chyba główka boli , od pisania tych bzdet o spółkach , których nie miałem od kilku lat
Ps. podwójne widełki w dół na snw jeszcze dziś ? ? ?
Dnia 2023-07-11 o godz. 15:57 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:48 ~Analityk napisał(a): > > J-23, oczywiście że grasz drobnymi "rekinie" :) > > > > A STRATA na Polimeksie w zeszłym tygodniu jeszcze boli? > > ciebie chyba główka boli , od pisania tych bzdet o spółkach , których nie miałem od kilku lat > > Ps. podwójne widełki w dół na snw jeszcze dziś ? ? ?
Też mi się wydaje, że Analityk przesadza, bo skąd miałbyś tyle hajsu na straty? Ze zbierania puszek, makulatury i butelek? :-)
Dnia 2023-07-11 o godz. 16:45 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:57 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:48 ~Analityk napisał(a): > > > J-23, oczywiście że grasz drobnymi "rekinie" :) > > > > > > A STRATA na Polimeksie w zeszłym tygodniu jeszcze boli? > > > > ciebie chyba główka boli , od pisania tych bzdet o spółkach , których nie miałem od kilku lat > > > > Ps. podwójne widełki w dół na snw jeszcze dziś ? ? ? > > Też mi się wydaje, że Analityk przesadza, bo skąd miałbyś tyle hajsu na straty? Ze zbierania puszek, makulatury i butelek? :-)
"mądry" Nr 2 się odezwał j.w. wc**** - już ci nie raz tu pisałem , żebyś się złapał j.w. za zbiórkę surowców wtórnych , bo następny taki ZRYW na snw może jeszcze w tym roku (2023) ale bezpieczniej obstawiałbym już następny rok 2024
Jutro kolejne MINUS 15 % ? ? ? czy jeszcze LEPIEJ ! ! !
Ps. "mądremu" Nr 1 to nie ma nawet po co odpowiadać