• Demo Aztec Autor: ~Przemo [193.28.84.*]
    Grał ktoś z was ostatnio w demo?
    Działa wam poprawnie?
    Ja grałem tylko w pierwszy dzień i powiedzmy było ok, ale nie widziałem poprawek, dziś chciałem uruchomić, ale po aktualizacji ( z tego co widzę już jakieś 10 dni temu) wywala mi podczas grę podczas ekranu ładowania. Zrobiłem reinstalke i dalej to samo. Zastanawiam się czy u mnie tylko coś nie tak czy może to większy błąd i stąd tak mało graczy inapp..?
    Może ktoś z was sprawdzić jak u was to wygląda?
  • Re: Demo Aztec Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    U mnie działa, ale mam dosc mocnego kompa. Z drugiej strony widzę że loading screen ładuje się dłużej niż gdy pierwszy raz gralem, więc obstawiam że jak ktoś ma słabszego kompa to gra się crashuje bo komp zwalnia zasoby żeby utrzymać poprawne dzialanie systemu. Innymi słowy prawdopodobnie naprawili bugi ale zepsuli optymalizację jeszcze bardziej. Napisz im, że zepsuli i daj im specyfikację kompa to może będzie kolejny update
  • Re: Demo Aztec Autor: ~Przemo [193.28.84.*]
    Dzięki za odpowiedź! hm.. jakiś mocny komp to nie jest, ale turbo słaby też nie, ciekawe jak bardzo odbija sie to na ilości graczy..
    Mysle ze bardzo, bo jak komus wywali raz to pewnie nawet nie probuje juz zagrac, ani nic nie pisze do spolki. U siebie widzialem niezly spadek fps od poczatku gry do jej konca. Ogólnie to demo jest bardzo słabo zoptymalizowane, pisali ze zajmą się optymalizacją jak skończą grę. Jest tam multum rzeczy które zżerają kompa w zastraszającym tempie, np woda, generowanie nowych "actorow", gdzie każdy z nich ma AI, zwierzęta ze swoim AI, i strasznie dużo foliage. Będą musieli to jakoś ograniczyć moim zdaniem i przenieść tyle rzeczy ile się da na loading screen (tylko tak żeby ladowało bez wywalania z gry :)
    Wg mnie mogliby te zwierzęta wywalić, bo po co one komu potrzebne, ledwo co je zauważyłem, a biora na pewno sporo zasobów. No i mam nadzieję że gird nie jest tworzony w runtime, bo to bierze w *uj też
  • Re: Demo Aztec Autor: ~Tyrek [37.225.82.*]
    Wywalic to całe te klocki lego - bo się nawet zagrać w to ścierwo nie da
[x]
P2CHILL -3,69% 4,70 2025-09-12 17:00:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.