no to ja trochę dobrałem i zrobiłem swoje teraz może ktoś pomoże? od samego pisania nie wskoczymy wyżej, a arkusz na S daje podstawy do ruchu w górę ktoś;)?
Jeśli spekuła tu nie wejdzie to dalej będzie mielone. Tutaj wszyscy już obkupieni a JankoRoberto zarabia grosiki na postach więc on na pewno nie pomoże.
matti my starzy tutaj wiemy jak traktować takich daro jaro janko franko;) Spojrzenie nasze realne i trochę irytuje kurs wobec tego co wiemy, a przecież coś tam wiemy Dzisiaj szacunki i tak na spokojnie mamy wzrost marży - kolejny raz - przychody rosną, nowe salony się otwierają Dochodzi temat dierżaw z OG, dochodzi pożyczka % od Ranka, kasa ulokowana w papiery Temat zakupu we Wrocławiu, skup i tak by można jeszcze, Dzisiaj wiemy, że rok do roku rosną przychody, marża ze sprzedaży i zysk netto z działalności podstawowej, a ta druga noga biznesowo nieruchomosciowa się kształtuje, Wycena wobec powyższego jest bardzo niska, a baza daje podstawy do jej urealnienia, czy potrzebna jest do tego spekuła? Moim zdaniem NIE, sporo akcji jest już zebranych i arkusz na S płytki...zielone światło i ruszy, no bo... kto sprzeda akcje w tej cenie mając taką wiedzę jaką mamy;) Ja nie oddam ani jednej sztuki, a i poskubię czasami...czy słusznie kiedyś tam się przekonam pzdr