• Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: ~ktoś [84.10.93.*]
    jw
  • Re: Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: mroz [46.134.168.*]
    jestem, ale tym razem ustawiłem SL bo u buhaja nic nie wiadomo, a nie chce mi się już tu siedzieć dłużej, a na pewno nie 18 lat jak cempek buahaha
  • Re: Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-07-10 o godz. 19:13 mroz napisał(a):
    > jestem, ale tym razem ustawiłem SL bo u buhaja nic nie wiadomo, a nie chce mi się już tu siedzieć dłużej, a na pewno nie 18 lat jak cempek buahaha

Widzisz, nie jesteś słowny.
    Ja nie siedzę tu 18 lat. Większość papieru mam tu od 2020.
    Ale scett... Oj, garuje tu z 19 lat już :-D.
  • Re: Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: mroz [46.134.168.*]
    ale w czym nie jestem słowny ? miałeś w maju okazje odebrać akcje ode mnie cepku.
    a że przeskoczyło mój zakładany próg to mam tym razem SL i śpię spokojnie.
    nie jestem tak zachłanny jak ty że powyżej piątki jak miałes okazje wyjść nie wyszedles....
  • Re: Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2023-07-10 o godz. 22:49 mroz napisał(a):
    > ale w czym nie jestem słowny ? miałeś w maju okazje odebrać akcje ode mnie cepku.
    > a że przeskoczyło mój zakładany próg to mam tym razem SL i śpię spokojnie.
    > nie jestem tak zachłanny jak ty że powyżej piątki jak miałes okazje wyjść nie wyszedles....

Lodowy czopie, wystawiłeś pakiet? Wystawiłeś. Potem cudownie zniknął. Tyle z twojej wiarygodności. Jak chorągiewka na wietrze :-).
  • Re: Mrozik jesteś jeszcze z nami? Autor: ~ktoś [84.10.93.*]
    Swoją drogą to ciekawe, że 31go maja mrozik twierdził, że kurs akcji 1.83 zł jest na tyle dobry, że swoje akcje może po takim kursie sprzedać. A już 1go czerwca doszedł do wniosku, że jednak cena akcji jest niedowartościowana i usunął zlecenie. Co takiego wydarzyło się w nocy z 31go maja na 1go czerwca:-)))
[x]
SANWIL -1,67% 1,48 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.