Dnia 2023-07-10 o godz. 19:13 mroz napisał(a): > jestem, ale tym razem ustawiłem SL bo u buhaja nic nie wiadomo, a nie chce mi się już tu siedzieć dłużej, a na pewno nie 18 lat jak cempek buahaha
Widzisz, nie jesteś słowny. Ja nie siedzę tu 18 lat. Większość papieru mam tu od 2020. Ale scett... Oj, garuje tu z 19 lat już :-D.
ale w czym nie jestem słowny ? miałeś w maju okazje odebrać akcje ode mnie cepku. a że przeskoczyło mój zakładany próg to mam tym razem SL i śpię spokojnie. nie jestem tak zachłanny jak ty że powyżej piątki jak miałes okazje wyjść nie wyszedles....
Dnia 2023-07-10 o godz. 22:49 mroz napisał(a): > ale w czym nie jestem słowny ? miałeś w maju okazje odebrać akcje ode mnie cepku. > a że przeskoczyło mój zakładany próg to mam tym razem SL i śpię spokojnie. > nie jestem tak zachłanny jak ty że powyżej piątki jak miałes okazje wyjść nie wyszedles....
Lodowy czopie, wystawiłeś pakiet? Wystawiłeś. Potem cudownie zniknął. Tyle z twojej wiarygodności. Jak chorągiewka na wietrze :-).
Swoją drogą to ciekawe, że 31go maja mrozik twierdził, że kurs akcji 1.83 zł jest na tyle dobry, że swoje akcje może po takim kursie sprzedać. A już 1go czerwca doszedł do wniosku, że jednak cena akcji jest niedowartościowana i usunął zlecenie. Co takiego wydarzyło się w nocy z 31go maja na 1go czerwca:-)))