Ja dzisiaj dokupiłem pakiecik.
Promocja nie będzie trwała długo a akcji jest bardzo mało w obrocie na tych poziomach.
Sanwil lepiej kupować po 2,xx niż po 5,xx zł.
Wysokie obroty świadczą o dużym zainteresowaniu inwestorów akcjami SNW, a to dobry prognostyk dla notowań spółki. po korekcie ostro w górę ? Tak uważam.
Dnia 2023-07-11 o godz. 15:42 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:33 ~KoleśGit napisał(a): > > Bez podania ciekawej informacji to według mnie będzie raczej słabo z tą górą. > > KolesiuGit, pamiętaj, żeby pie....ć zasady i nie być frajerem. Więc tu żadne info nie musi być potrzebne :-).
wcpunk znów rozdaje na lewo i prawo * "świetne" rady jak zostać MILIONEREM na snw i jak zwykle bredzi o 5 czy nawet 15 zet na snw i tak już od 18 lat ,....
----------------------------------------- ( * ) znów delirka się pojawiła i podwójne wpisy
Tak jak pisałem wcześniej, bez Infa kurs będzie tylko spadał. Jeśli jutro nic nie wpadnie to witamy poziom 1.7 złotego lub nawet niżej. Taka prawda a prawda niestety boli!
Dnia 2023-07-11 o godz. 15:51 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:42 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-07-11 o godz. 15:33 ~KoleśGit napisał(a): > > > Bez podania ciekawej informacji to według mnie będzie raczej słabo z tą górą. > > > > KolesiuGit, pamiętaj, żeby pie....ć zasady i nie być frajerem. Więc tu żadne info nie musi być potrzebne :-). > > wcpunk > znów rozdaje na lewo i prawo * "świetne" rady jak zostać MILIONEREM na snw i jak zwykle bredzi o 5 czy nawet 15 zet na snw i tak już od 18 lat ,.... > > ----------------------------------------- > ( * ) znów delirka się pojawiła i podwójne wpisy
Scettuś, to dla ciebie specjalnie podwójna dawka. Hulajnogi nie mam, ale mam na zbyciu dwie stare opony, to ci dorzucę :-).