• Informacja Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Dlaczego Henio udzielił spółce dużej pożyczki zabezpieczając się na jej majątku i nie poinformował akcjonariuszy?
  • Re: Informacja Autor: ~Czemu [37.47.83.*]
    Dlaczego tu nadal jesteś mitomanie skoro pisałeś ze znikasz po walnym?
  • Re: Informacja Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Dlatego aby działać na nerwy takim trolom jak ty rozdwojona jażno hielli.
    Hehe silver już nam fiksuje na maxa chyba będzie izolatka zaraz w Choroszczy
    To ty nadajesz z Choroszczy i ciągle myślisz że jesteś kimś innym.
    Biedny silver zaczyna docierać jak umoczył i co gorsza nie ma nawet komu tego piachu sprzedać a Henio pije szampana na Karaibach hehe
  • Re: Informacja Autor: ~Mający [188.146.120.*]
    Bied. Kanał otworzył to się wślizgnął co napiszesz sieć i chwal pana
  • Re: Informacja Autor: ~Vitek [89.64.87.*]
    Sami biedacy tu się tylko zostali.
  • Re: Informacja Autor: ~Bajden [91.198.89.*]
    Jeszcze niedawno sadziłem ze Silver cos wie. Niestety jego wpisy pokazują, że nie zna się na prawie, biznesie, a tylko gada i poucza. Niech sobie na początek przeczyta o kapitale zakładowym i jego wielkości:

Kapitał zakładowy lub założycielski – minimalny wkład właścicieli wniesiony przy zakładaniu/założeniu spółki. Wysokość kapitału zakładowego może być zmieniana w trakcie rozwoju spółki.
    Nie rób ludziom wody z mózgu doskonale wiesz o co mi chodziło i że mam rację.
    Całe forum pluje na silvera a on nadal jakieś bzdury bez sensu jak hill bełkocze
  • Re: Informacja Autor: ~Ubrany [37.47.83.*]
    Ja to uważam ze silver robi dla Henia nagania za zakupy opowiada ze odkupi po 10gr ale po co? Przecież ciagle ktoś sypie paczkami po 1000000 akcji wiec tutaj ubieranie przez silvera i Henia jak dla mnie to śliski typ jak sam ozieblo
  • Re: Informacja Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Ojojjjjj..., to fatalna informacja rzucająca cień na spółkę! Jak Hanio mógł coś takiego zrobić? Zaryzykował swój prywatny majątek kosztem pożyczki dla spółki??? To się nie mieści w głowie!!! Czyżby Henio był świadomy tego co zrobił i okazuje się że wierzy w spółkę, iż osiągnie sukces, skoro zdecydował się na tak karkołomny ruch ze swojej strony?

btw., jak poczytasz sobie ESPI i raporty tak sprzed 1,5 - 2 lat to znajdziesz o tym wzmiankę. Chyba, że wydarzyło się coś ostatnio o czym tylko ty i Henio wiecie.........
    Czy naprawdę aż tak nie znasz się na biznesie to ci wyjaśnię w razie upadłości zostanie mu zakład a akcjonariuszom wiesz co.
[x]
APIS -4,35% 0,02 2026-01-05 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.