Jeszcze niedawno sadziłem ze Silver cos wie. Niestety jego wpisy pokazują, że nie zna się na prawie, biznesie, a tylko gada i poucza. Niech sobie na początek przeczyta o kapitale zakładowym i jego wielkości:
Kapitał zakładowy lub założycielski – minimalny wkład właścicieli wniesiony przy zakładaniu/założeniu spółki. Wysokość kapitału zakładowego może być zmieniana w trakcie rozwoju spółki.
Ja to uważam ze silver robi dla Henia nagania za zakupy opowiada ze odkupi po 10gr ale po co? Przecież ciagle ktoś sypie paczkami po 1000000 akcji wiec tutaj ubieranie przez silvera i Henia jak dla mnie to śliski typ jak sam ozieblo
Ojojjjjj..., to fatalna informacja rzucająca cień na spółkę! Jak Hanio mógł coś takiego zrobić? Zaryzykował swój prywatny majątek kosztem pożyczki dla spółki??? To się nie mieści w głowie!!! Czyżby Henio był świadomy tego co zrobił i okazuje się że wierzy w spółkę, iż osiągnie sukces, skoro zdecydował się na tak karkołomny ruch ze swojej strony?
btw., jak poczytasz sobie ESPI i raporty tak sprzed 1,5 - 2 lat to znajdziesz o tym wzmiankę. Chyba, że wydarzyło się coś ostatnio o czym tylko ty i Henio wiecie.........