Chcecie tanio to kupujcie teraz, jak niedługo wskoczy powyżej 30 to ci co teraz kręcą nosem, będą płakać że nie kupili po ok 28 - tu jak fundusze się rozkręca to kurs wystrzeli w kosmos - a widać po wzrostach i obrotach jak akcje są ładowane na potęgę później chwila spokoju i znowu jazda, tego nie robią ani leszcze ani spekuła bo to nie bdz ani vtl - to poważna spóła z poważnym akcjonariatem i równie poważną perspektywą rozwoju!
i gdzie masz gościu ten rekord, gołym okiem widać że papier przygotowuje się do korekty, poza tym skąd wiesz że fundusze kupują !! bo ja twierdze jednak inaczej że niedługo kupować będą, ale wtedy trudno będzie tutaj coś kupić.
co ty ględzisz - pisałeś głupoty, że na tej sesji będzie korekta - na co ja ci odpisałem, że nie będzie korekty tylko nowy rekord na zamknięciu i jest! Jak będziesz ględził 100 razy, że teraz będzie korekta to pewnie kiedyś trafisz ale to ty upierałeś się, że będzie na ostatniej sesji - a jak umiesz czytać ze zrozumieniem to zobacz, że jak
Kurs na danej sesji jest wyżej od poprzedniej a co więcej ustanawia rekord na zamknięciu w ostatnich latach i rekord maksymalny w ostatnich latach to jaka to korekta?!!! Ogarnij się i nie pisz bzdur bo sam strzelasz sobie w kolano - to że chciałbyś kupić w promocji i życzeniowo klepiesz o korekcie to już każdy widzi - ale tu gra jest o więcej i kurs jest trzymamy tak żeby właśnie takie leszcze co nie zdążyły na pociąg nie mogły sobie kupić w promocji bo teraz nagle chcą - to trzeba było kupić niedawno za ok 23 albo zimą po kilkanaście - a teraz nagle się niektórzy obudzili, że tyle pozytywów i chcą żeby ktos im skusił kurs o kilkadziesiąt procent żeby mogli kupić XD chcecie kupić to bierzcie na ile wycenia akcje rynek - bo na super promocje to możecie sie nie doczekać, nie chodzi mi o chwilowe obsunięcie o kilka procent ale o jakieś ostre spadki - najpewniej szybciej będzie 30 niż wyraźnie poniżej 25.
Właśnie ci co sprzedali bo liczą na kółka sądzą naiwnie że ktoś im będzie robił super promocje : P a papiery mocno trzymają się ok 27 i kwestia czasu jak przebiją 30 - za za pół roku mogą być zarówno po 50 po 80 jak i po 150 - a tu ktoś się czai czy 28 to drogo : D i najchętniej oni chcieliby żeby było 10 buahhhaaasssaa : D