• Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~tirex [45.14.71.*]
    Zaraz 20 gr bez skupu.
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [37.30.108.*]
    Optymistycznie, ja tu nawet 20 gr nie widzę.
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Ok [83.7.78.*]
    Optymistycznie to tu jeszcze będze 2-5 zł lub więcej po 3 letniej stagnacji !? Wkoncu sie przebudzi . Pesymiści sie pojawiają to dobrze bo chcą obrzydzić i dobrać taniej !!! Tylko bo poco by sie tu udzielali bezinteresownie !!!! Ten co miał sie wystraszyć to juz sprzedał a ten co nie to trzyma dalej akcje!!! Tu jeszcze przyjdzie kapitał !
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [188.146.114.*]
    Jak ma być po 3 zl to bierz chłopie po 33 gr jak taka okazja.Ja kupie po 20 gr
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Ok [83.7.66.*]
    Ok tylko nie jeden tak pisali że kupi niżej ! A jak wskoczy na obroty to nie po 0,35 tylko jak się zorientujesz o co biega po 0,70 lub wyżej będziesz łykał .
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [46.205.140.*]
    Co mam łykać jak ja mam tego całe wory po 30 gr kupione.
    A to inna bajka ! To dlaczego próbujesz na sile uświadomić innych ze spadnie niżej ??? Jak tu dno jest już od 3 lat uklepane ! Jak bedze miał nastąpić jakiś ruch na kursie to według mnie poleci do góry a nie w duł .po 2 kto ci sprzeda tak tanio akcjie napewno nie jrh czy JC co maja 85% akcji spółki ! Oni wywindują kurs do góry by zarobić na tym w odpowiednim czasie .kurs już zdolowali dawno by odebrać akcjie niecierpliwym i wystraszonym ! I to już trwa od 3 lat !
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [87.207.113.*]
    Na jaka siłę dzisiaj można kupić po.0.328 i nikt tego nie tyka myślisz dlaczego?
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [87.207.113.*]
    O i po 30 gr nie ma chętnych tak ze spokojnie czekam na 20 gr
    Niezłe kombinujesz widzę wystawić pare sztuk samemu kupić 200 szt wirtualnie zaniżyć kurs ! To nic teraz nie da za nisko nie zjedziesz ! Bo podbić tez idze moment ! 3 lata kto miał idąc to oddał kto trzyma to trzyma ! A nowi na chwile obecna nie chcą tu wchodzić bo i mrozić kasy !!! Jak się pojawia jakieś optymistyczne infa ze spułki inwestor, skup akcji ,odwrotne przejęcie dopiero wyedy bedze grana teraz leży chwilowo 3 lata zapomniana !!! A o 20 gr zapomnij nie spadnie a jak ktoś to zrobi na sile to wiele tam nie kupi albo wcale ! Tu jeszcze przyjdzie kapitał tylko czas !
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Yeti [188.146.112.*]
    Bzdury tutaj nic nie będzie. Była kasa na skup całości ale już cześć przepala li i ff się zwiększył. Jeszcze trochę i nie będzie za co skupu robić.
    Jaka była kasa ? Przeczytaj raport okresowy za 1 kwartał ! Maja na koncie 3 mil 400 tys zł. A piszą ze chcą skupia 3mil 200 tys szt ! Za 3.mil 250 tys zł !.wiec co przepali czy przezarli? A to ze było 11% ff a teraz 15% ff o 4 % się powiększyło to do skupu skorygują lub wyprostują . Jak narazie skup ma być czy bedze niewiadomo ?! Jeszcze maja czas ! Narazie inwestora chcą pozyskać co jest podane w raporcie ! I wskaźniki spółka ma leprze niż nie jedna AAA i bez długów ! Taka strategie długo terminowa obrali by wyłuszczyć i tyle .
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Psychiatra [46.204.100.*]
    Taaaaa tak sobie tłumacz a te 3 banki co mają to pewnie na lokacie leżą .z odsetek będzie na pensje dla nierobów z zarządu.
  • Re: Coraz niżej bo brak skupu Autor: ~Ok [5.184.200.*]
    To poco nakupiłeś pełne wory akcji ???! Jak tak myślisz ze tu tak niedobrze i ma ja to gdzes?! I tak ani twoja ani moja gadka nic tu nie da !!! Zrobią co będą uważać a my możemy tylko spekulować co bedze taka prawda ! Pozdrawiam i tyle !
    Bo proste chwilowo spółka uśpiona nie prowadzi działalności i nie chcą kupować i blokować kasy ! No ale lepiej mieć wcześniej niż kupić drożej !Po 2 mało kto chce sprzedać w tej cenie jak kupił drożej ! Po 3 to co krąży te pare k od czasu do czasu to jest przewalanie z wora do wora ! Do czasu kiedy ogłoszą skup ,nowego inwestora ogólnie zaczną spółką grać ! A kiedy to się zacznie niewiadomo może przysłowiowe jutro może za rok !? Ok 3 lata już szoruje to może niedługo wystartuje !? Z inf wychodzi ze za rok coś tu zacznie się dzać a jak bedze się okaże zawsze mogą zmienić zdanie ! Przyspieszyć lub opóźnić .
[x]
ADVERTIGO -3,10% 0,25 2026-01-08 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.