Zniesienie połowy fali wzrostowej wypada na 5,40 zł. Nie spiesz się z zakupem. Tak, źle nie będzie, prezes robi co może aby utrzymać kurs. Wg mnie poniżej 7 można zacząć skupować. Pamiętajcie idą wybory, wszystkie oplucia dozwolone i będzie gorąco. Tusek stara się o jak najwyższe, zaszczytne stanowisko czyli krasnala ogrodowego przy domku Makreli Angel. Musi być czujny bo Radek czy Icek się podkradają/podkopują.
Mordo, 50% zniesienia fali już zaliczyliśmy, pewnie nie zauważyłeś. Ta fala trwała od 3 do 10, więc połowa wypada na 6,50. Rozumiem, że nie masz akcji, więc szybciutko ustawiaj się rano pekacem. Nie wiem jak gruby masz portfel, ale do 8,50 może coś skubniesz.
Dnia 2023-07-09 o godz. 19:50 ~Polak napisał(a): > Nie można wymagać od wyborcy PiSu, żeby miał coś w głowie. On ja nosi tylko po to by w czasie opadów, deszcz nie lał mu się do szyji!
Wiemy wiemy, kto ty jesteś, na szczęście tutaj nikt nie patrzy przez pryzmat tęczowej hołoty...chłe chłe chłe
Dnia 2023-07-09 o godz. 18:37 ~Kamil napisał(a): > Mordo, 50% zniesienia fali już zaliczyliśmy, pewnie nie zauważyłeś. Ta fala trwała od 3 do 10, więc połowa wypada na 6,50. Rozumiem, że nie masz akcji, więc szybciutko ustawiaj się rano pekacem. Nie wiem jak gruby masz portfel, ale do 8,50 może coś skubniesz.
Co prawda to prawda, ale on zupełnie nie ma pojęcia o falach chłe chłe chłe