mam pytanie przewidziales ten skok jak mozesz cos podpowiedziec mam atlantisa to spekulacyjny paier ale kiedys duzo na nim zarobilem mial jazdy od 1zl do 4 zl z przystankami czy tym razem moze byc to samo dzieki
czy ja wiem czy to patrwicz pompuje? pamiętam jak skupował bodajże od 1,40 az do 4 z hakiem piękne jazda wtedy była i tez wszystko po cichaczu a pismaki sie zastanawily czemu taki wzrost,co jak co ale takie wzrosty juz nie przyjdą bo z tego co pamiętam to w komunikacie od patrwicza było ze wciągu roku nie zamierza zwiększać zaangażowania
pamiętam pana patrowicza to byl zdecydowany zbiór akcji, a jak ktoś inny bierze to i tak musi zdecydowanie szarpnąć bo tych akcji jest naprawdę mało zreszta zobaczymy w poniedziałek zazwyczaj jest tak ze jak wszyscy napalają sie na wzrosty to jest zwalka no nic zobaczymy
dobra robota, ładnie podkręcacie ciśnienie na prom atlantis, ale do rzeczy- fakt 1-jest bardzo dobre info - fakt 2- patrowicz ma bardzo konkretne układy fakt 3- obrót niewielki ok 1mln z groszami a duży wzrost fakt 4- AT też macie bardzo ok, zachęca do kupna. Wnioski- myślę że do ok 2-2,5 pln będzie jazda pod warunkiem że po drodze nie przydaży się jakiś krach w usa albo znacząca realizacja zysków na promie ( watpię) . Życzę sukcesów i pozdrawiam.
sami się podnieciliście tym infem a kurs podpompowała spekuła by wam opchać akcje z zyskiem . Sami pomyślcie za co niby atlantis miał by postawić tą fabryke jak jest biedny jak kościelny . chyba że nowa emisja pod ten projekt, poza tym wybuwować fabryke i uruchomić produkcje to długa droga ,ewentualne zyski przyjdą dopiero po 2-3 latach ,więc sami pomyślcie co znaczą takie skoki ceny i czy warto ryzykować w to wchodzić równie dobrze może skoczyć do 2 jak i 5 zł ale i tak wróci do 1 zł albo i niżej , ale ryzyko powinniście sami wkarkulować , można zostać długoterminowym albo wyjśc z dużą stratą jak się wejdzie w porywach chwili. takie skoki były już nie raz widziane tylko potem był płacz