Smiechu warte Panie Jacku . Jak ktoś np. Jo będzie miał 200- 300 K akcji ( taki cel) to kiedy ja z tego wyjdzię jak Pan przy założonej cenie 7 zł też będzie chciał sprzedać .??? kto to od nas kupi jak Pan będzie miał 800 do 900 K akcji do sprzedania Dokupuje ale 2,76-2,80 Pozdrawiam
Pytanie po co sprzedawać jak firma się rozwija i może iśc wyżej niż 7. Wojna się skończy i zaczną się nowe możliwości. Chyba, że wszystko to zwykła spekulacja. Wtedy ja wychodzę już teraz mimo drobnej straty. Stawiam na firmę i jej możliwości - np expportu !
No to inne pytanie Daj mi chociaż jeden powód dla którego zasiadając do pokerka z nieznajomymi nie patrzysz na swój zysk tylko na dochód pozostałych? Albo jest się Dominikaninem albo…
Na tym walorze jest tak że musi rosnac wtedy rusza wolumen, zbiera się szersze grono i jest góra i spory obrót ....do czasu ...
Potem do stagnacja i spadek obrotów.
Rzecznony p.Jacek może uplynnil co miał na podbitce która byla.
Wielu tu piewców było i Sandman i JacekzG i Aga itd itp.
Teraz nie medrkuja bo ... zrobili co zamierzali?
Takie życie każdy robi swoje.
Jo ty też rób swoje :) Analizuj i decyduj sam - tak najlepiej.
Wg mnie tu będzie góra bo wykres to przepowiada - wszak został już przełamany dlugookresowy trend spadowy, teraz pora na krótki i średni trend wzrostowy, który jakby się pomalutku krystalizował.
PS. No z PKPC też za namową JzG obserwowałem i cieszę się że nie wlazłem w to ....
kaszana. Zdecydowałem sie na
Izs i Elt i póki co na tym drugim nieźle ciągnie :)
Po co sprzedawać po 7 zł czy wyżej. A co ty jesteś prezes żeby kolekcjonować papiery i to takie śmieciowe ? To jest bananowa giełda tu nie ma inwestowania tu się podbija kasuje zyski i frajera wywala.. a nie zbieranie trzymanie papieru..
A jak jest spółka niedowartościowana ? To tym bardziej łowi się frajerów na takie coś wtedy się też kasuję zyski i zaniża się jeszcze bardziej żeby zabrać jeszcze i tak w kółko bo każdy myśli że będzie wysoko..i kupuje niedowartosciowaną na podbitce...
Dobrze opisane z dokładnością co do centymwtra,tejże spółeczki :).
P.s. a tak na marginesie to frajer jest po to aby go walić.Hazardzistów nie brakuje :) i oby to się nie zmieniło.Piękne czasy mamy. :)