• Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~Jo [83.26.168.*]
    Smiechu warte Panie Jacku . Jak ktoś np. Jo będzie miał 200- 300 K akcji ( taki cel) to kiedy ja z tego wyjdzię jak Pan przy założonej cenie 7 zł też będzie chciał sprzedać .??? kto to od nas kupi jak Pan będzie miał 800 do 900 K akcji do sprzedania
    Dokupuje ale 2,76-2,80
    Pozdrawiam
  • Re: Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~Observer [5.173.249.*]
    Pytanie po co sprzedawać jak firma się rozwija i może iśc wyżej niż 7. Wojna się skończy i zaczną się nowe możliwości. Chyba, że wszystko to zwykła spekulacja. Wtedy ja wychodzę już teraz mimo drobnej straty. Stawiam na firmę i jej możliwości - np expportu !
  • Re: Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~Poznaniak [31.60.118.*]
    No to inne pytanie Daj mi chociaż jeden powód dla którego zasiadając do pokerka z nieznajomymi nie patrzysz na swój zysk tylko na dochód pozostałych? Albo jest się Dominikaninem albo…
  • Re: Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Na tym walorze jest tak że musi rosnac wtedy rusza wolumen, zbiera się szersze grono i jest góra i spory obrót ....do czasu ...
    Potem do stagnacja i spadek obrotów.
    Rzecznony p.Jacek może uplynnil co miał na podbitce która byla.
    Wielu tu piewców było i Sandman i JacekzG i Aga itd itp.
    Teraz nie medrkuja bo ... zrobili co zamierzali?
    Takie życie każdy robi swoje.
    Jo ty też rób swoje :) Analizuj i decyduj sam - tak najlepiej.
    Wg mnie tu będzie góra bo wykres to przepowiada - wszak został już przełamany dlugookresowy trend spadowy, teraz pora na krótki i średni trend wzrostowy, który jakby się pomalutku krystalizował.
    PS. No z PKPC też za namową JzG obserwowałem i cieszę się że nie wlazłem w to ....
    kaszana. Zdecydowałem sie na
    Izs i Elt i póki co na tym drugim nieźle ciągnie :)
  • Re: Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~Poznaniak [37.47.124.*]
    Następny blef…?)
  • Re: Do Pana Jacka . Wolumen 12.8k Obrót 36.8k Autor: ~MyślChłopie [37.225.53.*]
    Po co sprzedawać po 7 zł czy wyżej. A co ty jesteś prezes żeby kolekcjonować papiery i to takie śmieciowe ? To jest bananowa giełda tu nie ma inwestowania tu się podbija kasuje zyski i frajera wywala.. a nie zbieranie trzymanie papieru..
  • Re: witamy na Bananowej..... Autor: ~BananowyJon [37.225.53.*]
    A jak jest spółka niedowartościowana ? To tym bardziej łowi się frajerów na takie coś wtedy się też kasuję zyski i zaniża się jeszcze bardziej żeby zabrać jeszcze i tak w kółko bo każdy myśli że będzie wysoko..i kupuje niedowartosciowaną na podbitce...
  • Re: witamy na Bananowej..... Autor: ~WaśćPanSternik [185.177.229.*]
    Dobrze opisane z dokładnością co do centymwtra,tejże spółeczki :).
    P.s. a tak na marginesie to frajer jest po to aby go walić.Hazardzistów nie brakuje :) i oby to się nie zmieniło.Piękne czasy mamy. :)
  • Re: witamy na Bananowej..... Autor: ~Norbi [194.59.250.*]
    Manipukacja,od początku wejścia spółki na giełdę kurs jest uwalany i manipulowany.cały trend spadkowy z odbicuem zdechłego kota..Celowe.
[x]
IZOSTAL 0,00% 2,88 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.