https://www.youtube.com/watch?v=jOVARN2AYvg&t=1627s&ab_channel=Kaftann Kapitalizacja tylko 14 400 000 Największa gra spółki Unholy.Wygląda świetnie . Większość pozytywnych komentarzy. Ale słabo rosną followersy i gra miała oczekiwania na Hit. A sprzedający jak brany podążają za stadem. Kupujących brak bo po co kupować jak barany sprzedają coraz taniej. Jakby rosło to by kupowali ale jak spada to sprzedają. Normalnie już dawno powinno być 6- 8 złoty ale nie na tej bananowej giełdzie. Jedyna nadzieja że gra się sama obroni i wtedy zacznie się kupowanie na wyścigi...) Kapitalizacja warzywniak gra jak od Bloobera!!!
Spadzie tak nastraszyli ludzi tak samo Ciebie że ludzie powychodzili że spółki. Tak się sra w swoją spółkę która się inwestuje gratuluje... Spadzie chcieli tanio dobrać ale już tak dużo dobrali że zauważ że już cicho siedzą bo już dobrali wystarczająco i nie muszą więcej czekają na premierę. Teraz będzie cicho do premiery
A jest robione, aby rosło? Promocja gry może powiesz? Nie dziw się, że spada, skoro nawet gra okaże się dobrze zrobiona (mam nadzieję) to i tak trafi do dość wąskiego grona, właśnie przez słabą promocję. Ile więcej mówiło się choćby o Scorn przed premierą, a przecież też powstawał w małym studio.
Problem co niektórych tutaj jest taki, że chcecie na siłę zakłamywać rzeczywistość - jak ktoś wyrazi zdanie, że uważa marketing za słaby to nazywany jest spadziem. Po to jest forum, aby wyrażać swoje zdanie. Analogicznie to osoby ślepo chwalące są naganiaczami.
Nie, Ty chcesz na siłę podważyć promocje jaka miała miejsce, czy była skuteczna to się okaże. Szkoda że przejął Hook, 505 wyłożyło by więcej kasy na promocję przy prznajmniej mi się tak wydaje. Postawili na youtuberów i artykuły czy to wypali nikt nie wie ale gra jest fajna czy się obroni zobaczymy. Mam nadzieję że tak w końcu rok czekam na premierę, zobaczymy co będzie.
" to się okaże, zobaczymy, tak mi się wydaje, mam nadzieję" - myślenie życzeniowe proponuję zastąpić realizmem, co do reszty nie będę nawet komentował, bo zdania typu 505 wyłożyło by więcej kasy niż Hook to już wróżenie
Przed premierą trzeba zdołować kurs. Taniej kupione to mniejsze ryzyko i większy potencjalny zysk. Tuż po premierze jak komentarze będą powyżej 80% pozytywne to mogą wykupić banner na pierwszej stronie w weekend i się podgoni plany sprzedażowe ;-) Zachowanie kursu przed premierą ma stanowić jakiś barometr sukcesu/porażki? To jak wróżenie z fusów
Dnia 2023-07-08 o godz. 11:36 ~Gość napisał(a): > Sam kurs nie stanowi żadnego wyznacznika dla potencjału gry ale wishlista już owszem, nie idealny ale chyba najlepszy mi znany.
To się już nie pokrywa z efektami. Kiedyś można było kierować się wish. Dzisiaj nie polecam. Pierwsze komentarze po premierze są podstawą do zakupu gry. To działa jak system poleceń