• Super zarząd Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Ogromne zapasy 11 milionów chyba na grę Henia w pokera a że to ryzykowna gra to spółka razem z majątkiem Henia warta tylko 50% czyli 5,5 miliona drobni udziałowcy mają 65% akcji którymi gra Henio nie informując ich co robi z ich pieniędzmi a drobni potulnie się z tym godzą i to oni przegrają.
  • Re: Super zarząd Autor: ~Janek [81.15.151.*]
    Tu wielu ma rację gadasz o tym od wielu miesięcy i co i nic nie zrobiłeś by to zmienić a niby posiadasz 5% bez 1000 akcji!
    Choć w to nie wierze bo wyglądasz na teoretyka bez kasy.Dlatego Oziębło was ogrywa jak chce choć wygląda na tonze ma parasol ochronny przez obecnie panujących tyle że do czasu bo przyjdzie kryska na matyska
  • Re: Super zarząd Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Zrobiłem wiele by drobnych zjednoczyć lecz oni nie chcą więc nic na siłę mój cel był jeden odwołać Henia rozpisać konkurs na prezesa i akcje wzrosną o co najmniej 1000% ale drobni liczą dalej na domki z piasku no i się przeliczą. Ja nie chcę zajmować się tą spółką bo mam bardziej dochodowe firmy.
    Ściema i to jedna wielka nic o czym pisałeś się nie sprawdziło! Nie wierze ze masz te 5% akcji bo gdyby tak było to pojawił byś się na walnym by kiec głos w sprawie tej spółki a tego nie zrobiłeś! Podkreślam jesteś niewiarygodny dlatego ci ludzie nie uwierzyli
    Zapewniam cię że gdybym miał pewność że będzie na zgromadzeniu tyko prezes to już by nie był prezesem ale nawet jak by się tak stało to zwołałby nadzwyczajne i znowu został prezesem dlatego pisałem o 40 milionach akcji. Chętni do porozumienia są lecz mamy za mało akcji więc czekamy.
    Nie jest to logiczne co piszesz bo jeśli przejmiecie spółkę i zobaczycie jak tam jest to zawsze to wy morzecie dokupić akcji i Oxieblo już jej nie odzyska ! A ty od miesięcy mamisz ludzi a nie robisz nic bu dopiąć swego wygląda jakbyś był od niego
  • Re: Super zarząd Autor: ~Watt [31.0.94.*]
    Masz rację, Heniek wypstykał się z akcji i zostało mu 5% dał to w rynek dlatego mali nie mogą się pozbierać co jest mu na rękę.Jeden średni inwestor i zabiera spółkę dla siebie na dzień dobry inkasuje 2 projekty it z mega dofinansowaniem jak na taką małą spółkę. Aż dziw bierze,że nikt się nie pochylił nad apisem.
  • Re: Super zarząd Autor: ~Watt [31.0.94.*]
    Masz rację, Heniek wypstykał się z akcji i zostało mu 5% dał to w rynek dlatego mali nie mogą się pozbierać co jest mu na rękę.Jeden średni inwestor i zabiera spółkę dla siebie na dzień dobry inkasuje 2 projekty it z mega dofinansowaniem jak na taką małą spółkę. Aż dziw bierze,że nikt się nie pochylił nad apisem
    Na forum są osoby które wiedzom kim jestem prawdą jest że od miesięcy piszę lecz zadziałam dopiero kiedy zgromadzę odpowiednią ilość akcji a może to być niedługo bo znowu lecą w dół.
  • Re: Super zarząd Autor: ~Wyrok [37.47.90.*]
    W Choroszczy doskonale wiedza kim jesteś
    Na forum też wiedzą kim jesteś czyli małym trolem klanu Heniowego.
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.