Szacun za ta srednia tylko nie do konca wierze ze 20k uzbierales w na tak niskich poziomach jak wolumeny byly stosunkowo niskie. Ja przy 22.7-23,8 ledwo uzbieralem dodatkowe 7k i to podnoszac znaczaco kurs przez kilka dni:):) No ale nie w tym rzecz a mianowicie idac metoda Sandmana 76 ( za co jestem wdzieczny) obracalem nie duzym % akcji max 25% i z poczatkowej sredniej 11.98 teraz mam kolo 20zl ale akcji o 120% wiecej ...... Wiec jak widzisz jak sie wierzy w spolke i umiejetnie zarzadza funduszami mozna pomnozyc to co sie ma....... No ale jeden patrzy w Srednia a drugi w %..... co nie zmienia faktu ze okres zamkniecia pozycji mamy podobny:)
Mam nadzieję ze wrocimy ponizej 23 ale znawcy twierdza ze nie wiec sie nie wypowiadam. Fundusze dzieki Cognorowi sa duze wiec prawde mowiac 2zl w ta czy ta w perspektywie tego co tu sie bedzie działo mnie nie rusza:) obyś choć raz mial rację Szanowny Kolego:)
Nastepny maniak forum od pisania ile to on nie kupuje,ile mogli kupuc inni,bo jemu sue wydaje ze w tej cenie to by nie mogli tyle kupic,po sobotnie i niedzielne wynaturzenia oby tylko byc i pisać. Niedługo otworzt sie lodówke i wyskoczy piracik ze swoim menu zakupowym....jest cie wiecej tutaj niz nikiego....
To akutat mnie nie dziwi ale ta dziwna konwersacja w watku juz tak......ale jak sie cwaniaki probuje sztuczne zanizac kurs i przez zachlannosc traci 7k akcji yo juz bolli i Piracik33 wyskakuje z lodowki...hahahah
A to jeszcze nie koniec:)
Pazerny traci 2razy:)
Dnia 2023-07-09 o godz. 20:30 ~Piracik33 napisał(a): > To akutat mnie nie dziwi ale ta dziwna konwersacja w watku juz tak......ale jak sie cwaniaki probuje sztuczne zanizac kurs i przez zachlannosc traci 7k akcji yo juz bolli i Piracik33 wyskakuje z lodowki...hahahah > > A to jeszcze nie koniec:) > > Pazerny traci 2razy:)
hi hi, tak trzymaj piracik33 niech dalej zaniżają, ja też dobiorę nawet po 26 a może i taniej dokupimy