Czy może ktoś wyjaśnić, dlaczego kurs spadł? Nikt przecież wczoraj, tj. 6 lipca, nie obniżył kursu. O co chodzi, że dzisiaj kurs był tak niski i tylko jedna oferta kupna przed otwarciem sesji.
Czubki oddały za bezcen a teraz będą zabijać się o akcje tym bardziej że za kilka miesięcy można będzie otwierać szampana.
Do końca tego roku zamierzamy również uzyskać status podmiotu odpowiedzialnego (MAH – Market Authorisation Holder), który pozwala komercjalizować produkty lecznicze. Wiąże się to z planowanym wprowadzeniem do obrotu nowych surowców farmaceutycznych, OTC oraz leków – zapowiada Łukasz Kręski, założyciel i przewodniczący Rady Nadzorczej Cosma S.A.
Najlepszy był dzisiaj ten, co się ustawił PKC :D Pewnie najpierw się posikał ze strachu a teraz "czubek" (jak to ktoś nazwał) zastanawia się, co zrobił:D
Policzyłeś to, czy tak sobie napisałeś żeby wyszło że nie taki mądry jestem jak mi się wydaje?
Jedni będą na zero przy 40 groszach inni przy 60, nieważne. Chciałem tylko wskazać, że kurs =1zł to piękny zarobek i nie wiem skąd kolega powyżej wyczarował taką kwotę.