• Było lepiej Autor: ~Bob [94.254.190.*]
    Za Boruty
  • Re: Było lepiej Autor: ~kitel [188.146.106.*]
    https://stooq.pl/n/?f=1561268

a może Hubtech- inventionbio odpowie na zaproszenie Anwilu. Ma bakterie , ma doświadczenie z paszami to może i nawozy. Ciekawe !?
  • Re: Było lepiej Autor: ~Batiar [87.206.48.*]
    Brzmi ciekawie, zwłaszcza że z Bydgoszczy do Włocławka rzut beretem. Prawie, że oferta szyta ba miarę
  • Re: Było lepiej Autor: ~jaccoo1 [89.151.43.*]
    Ciekawe, jak by doszło do podpisania takiej umowy to kurs by poleciał w kosmos...
    Tylko czy zarząd tego chce?
  • Re: Było lepiej Autor: ~quest [178.219.136.*]
    Byli by głupcami jakby nie chcieli.... wtedy kurs by się na 20 zł nawet nie zatrzymał przy takiej informacji :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.14.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Maliniak, Ty jesteś skupiony tylko na krytykowaniu i obrzydzaniu tej spółki także spadaj stąd....
    Myślałem że już zniknąłeś ale jesteś jak wesz która uczepiła się psiego ogona i za nim podążasz...
  • Re: Było lepiej Autor: ~bieda [31.60.4.*]
    Przeciez to jasne jak slonce dlaczego maliniak tak nie lubi boruciarzy . Kupil pare akcji na wysokiej gorce bo myslal ze zlapal boga za nogi i kurs dalej bedzie pedzil jak szalony w gore i zarobi na koszyk lizakow a tu ZONK . Kurs zaczal spadac i spadac , maliniakowi puscily zwieracze , sprzedal papier z wysoka strata i nie moze tego przebolec dlatego tak zieje nienawiscia . Ot cala filozofia . Maliniak dobrze ci radze . Jak chcesz zarobic podkupuj po pare szt za te pare groszy co matula daje ci na lizaki i po dwudziestu latach jak juz dorosniesz bedziesz zarobiony na loda . Trzymaj sie tego co ci mowie i porzuc te swoje marne spekulacje bo tylko stracisz nerwy i trafisz do czubkow .Aaaa , a moze ty jestes juz u czubkow i piszesz te swoje wypociny w chwilach kiedy na chwile wylazisz z kaftana ??????
    Do Quest,
    chciałem Ciebie zapytać coś na priv. daj znać jak możesz
    na mojego maila spinzander@wp.pl

[x]
HUBTECH -2,85% 0,24 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.