Dobra. Ale musisz namówić Łukasia aby udzielił nam wywiadu na temat jego wizji o fabryce, aneksie, wagonach, pieczarkach i innych pasjonujących bajkach. Na żywo będzie lepszy niż Holecka.
Czy Artur bije swoją żonę?
Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone.
Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować.
Bez odbioru brodziku refleksji.
Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a): > Czy Artur bije swoją żonę? > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone. > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować. > > Bez odbioru brodziku refleksji.
A może namawia ją do samobójstwa, tak jak akcjonariuszy tutaj ?
Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a): > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam.
Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a): > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości.
Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a): > Kr, are you still alive?
Zastanawiam się jak Ci ludzie funkcjonują na codzień? Wpierw całują swoje żony i dzieci, a potem komfabulują i oszukują, żeby zarobić trochę kasy. Co za wstyd...
Dnia 2023-07-07 o godz. 19:29 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a): > > Czy Artur bije swoją żonę? > > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone. > > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować. > > > Bez odbioru brodziku refleksji. > > A może namawia ją do samobójstwa, tak jak akcjonariuszy tutaj ? > > Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a): > > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam. > > Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a): > > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości. > > Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a): > > Kr, are you still alive?
Kr, jak Ci mogę pomóc? Widzę, że się męczysz, a Twoja rodzina jeszcze bardziej. Może podciąć trochę nogę w krześle?
Już niebawem synku wytłumaczysz się w prokuraturze z paragrafu dotyczącego publicznego podżegania do samobójstwa może tobie wydaje się to zabawne ale po przesłuchaniu już nie będzie. Zapewniam cię że sprawa jest już w prokuraturze i są badane wszystkie twoje wpisy w tej konkretnej kwestii
Dnia 2023-07-08 o godz. 10:38 ~Mecenas napisał(a): > Już niebawem synku wytłumaczysz się w prokuraturze z paragrafu dotyczącego publicznego podżegania do samobójstwa może tobie wydaje się to zabawne ale po przesłuchaniu już nie będzie. Zapewniam cię że sprawa jest już w prokuraturze i są badane wszystkie twoje wpisy w tej konkretnej kwestii
Mecenasie, chyba nie trzymasz ciśnienia. Brakuje pieniędzy w Compremum czy wypowiedzenie umowy z PKP tak Cię zdenerwowało? To będziemy w prokuraturze we dwoje. Zbadają również wyprowadzone środki na konta w Szwajcarii. P.S. Nie jestem Twoim synkiem, dziadu.
Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a): > Czy Artur bije swoją żonę? > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone. > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować. > > Bez odbioru brodziku refleksji.
Tak, nie tylko bije, ale leje bez litości. Powiem więcej, ma nawet założoną niebieską kartę. Nikt niestety nie jest w stanie mu nic zrobić, bo jest panem i władcą jak na króla przystało w przeciwieństwie do Was pachołki na usługach.
Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)
Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a): > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)
Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha) Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !!
Dnia 2023-07-08 o godz. 19:23 ~Kr napisał(a): > Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a): > > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):) > > Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha) > Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !!
Dnia 2023-07-09 o godz. 12:19 ~KrólArtur napisał(a): > Dnia 2023-07-08 o godz. 19:23 ~Kr napisał(a): > > Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a): > > > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):) > > > > Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha) > > Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !! > > Kr, rodzina Cię tak naciska?
Na szczęście nie mam w rodzinie takich psychicznych ludzi jak Ty. Nie mam zamiaru z tobą pisać jesteś niezrównoważony psychicznie takich ludzi się leczy nie zadawaj mi żadnych pytań nie będzie odpowiedzi !! Idź namawiaj do samobójstwa innych tak jak mnie tutaj:!!
Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a): > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam.
Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a): > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości.
Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a): > Kr, are you still alive?
Łukaś z tych twoich obietnic mamy niezłą bekę. Tak samo od dłuższego czasu piszesz, że już nie będzesz odpowiadał Arturowi, jak i obiecujesz, że wybudujesz fabrykę. Trzymamy Cię za słowo, nie trać czasu, nie odpowiadaj Arturowi i zabieraj się za budwę fabryki. Czekamy na prawomocne pozwolenie na budowę.
Binuś co się tak boisz własnych słów...dlaczego używasz frazy wygląda na o OSZUSTWO....:) Czego się boisz? Przestań insynuować i po prostu napisz po męsku:)....W końcu jesteś po to żeby pomóc nieświadomym akcjonariuszom to czekamy uważasz że Compremum oszukuje akcjonariuszy?
Ale na temat Binuś jak z tym oszustwem? Bo coś zawsze miękniesz:) to co masz odwagę czy jak zwykle uciekasz od tematu:):) Binuś brak Ci odwagi:):)? Chcesz zawsze być małym Binusiem:):)
Binuś to jest ten moment ....muszę to napisać jest wysoce prawdopodobne że trawi Cię jakaś choroba, nie masz akcji Compremum a pomimo to spółka staje się Twoja obsesja, tak po koleżeńsku umów się do psychologa, porozmawiaj z kimś o tym tylko .....absolutnie nie z Arturem bo to Ci nie pomoże:), powiedzenia Binuś:)duża część forum jest za tobą!:)