• Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    może wycofać akcje Compremum z obrotu w przypadku rażącego naruszenia obowiązku informacyjnego wobec inwestorów? 
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    Bzdury
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~KrólArtur [89.69.165.*]
    Odpowiedź jak po Cegielskim przystało. Najpierw przeczytaj do końca pytanie, jak potrafisz oczywiście.
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    Kompletne bzdury
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Drago [91.237.85.*]
    :):):)Artur i Binuś zadają pytania:):) wolałem cykl na tropie Wielkich afer ale nam nadzieję że wróci.....:)
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Bin [89.77.195.*]
    To niestety musisz wrócić do TVPInfo
    Jesteście lepsi niż TVP:):) zostaje z Wami:) tylko proszę wrzućcie kolejne super informacje:)
    Dobra. Ale musisz namówić Łukasia aby udzielił nam wywiadu na temat jego wizji o fabryce, aneksie, wagonach, pieczarkach i innych pasjonujących bajkach. Na żywo będzie lepszy niż Holecka.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.118.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Qbq, poprosimy o komentarz po nocnym komunikacie. Też powiesz pewnie, że to bzdury.
    Powiedź to Testie aby nie publikowała takich bzdur.
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~KrólArtur [89.69.170.*]
    Dnia 2023-07-07 o godz. 07:39 ~Qbq napisał(a):
    > Bzdury zakompleksionych smarkaczy

Widzę, że nauczyłeś się nowego słowa "bzdury" i używasz go wszędzie dla utrwalenia.
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~nde [5.173.30.*]
    Czy Artur bije swoją żonę?
    Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone.
    Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować.
    Bez odbioru brodziku refleksji.
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Kr [31.182.221.*]
    Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a):
    > Czy Artur bije swoją żonę?
    > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone.
    > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować.
    > > Bez odbioru brodziku refleksji.

A może namawia ją do samobójstwa, tak jak akcjonariuszy tutaj ?

Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a):
    > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam.

Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a):
    > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości.

Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a):
    > Kr, are you still alive?
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~nde [5.173.30.*]
    Zastanawiam się jak Ci ludzie funkcjonują na codzień? Wpierw całują swoje żony i dzieci, a potem komfabulują i oszukują, żeby zarobić trochę kasy. Co za wstyd...
    Przepraszam bardzo czy nazwa nicka Kr to jest skrót od kretyna ?
    Dnia 2023-07-07 o godz. 19:29 ~Kr napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a):
    > > Czy Artur bije swoją żonę?
    > > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone.
    > > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować.
    > > > Bez odbioru brodziku refleksji.
    >
    > A może namawia ją do samobójstwa, tak jak akcjonariuszy tutaj ?
    >
    > Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a):
    > > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam.
    >
    > Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a):
    > > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości.
    >
    > Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a):
    > > Kr, are you still alive?

Kr, jak Ci mogę pomóc? Widzę, że się męczysz, a Twoja rodzina jeszcze bardziej. Może podciąć trochę nogę w krześle?
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Mecenas [89.64.13.*]
    Już niebawem synku wytłumaczysz się w prokuraturze z paragrafu dotyczącego publicznego podżegania do samobójstwa może tobie wydaje się to zabawne ale po przesłuchaniu już nie będzie. Zapewniam cię że sprawa jest już w prokuraturze i są badane wszystkie twoje wpisy w tej konkretnej kwestii
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Qbq [188.47.118.*]
    D..bil...e piszą bzdury.
    Po co się nimi przejmować?
    Po co tracić na nich i dla nich czas i energię?
    To gorzej niż muł i piach.
    Dnia 2023-07-08 o godz. 10:38 ~Mecenas napisał(a):
    > Już niebawem synku wytłumaczysz się w prokuraturze z paragrafu dotyczącego publicznego podżegania do samobójstwa może tobie wydaje się to zabawne ale po przesłuchaniu już nie będzie. Zapewniam cię że sprawa jest już w prokuraturze i są badane wszystkie twoje wpisy w tej konkretnej kwestii

Mecenasie, chyba nie trzymasz ciśnienia. Brakuje pieniędzy w Compremum czy wypowiedzenie umowy z PKP tak Cię zdenerwowało?
    To będziemy w prokuraturze we dwoje. Zbadają również wyprowadzone środki na konta w Szwajcarii.
    P.S.
    Nie jestem Twoim synkiem, dziadu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.47.118.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~KrólArtur [89.69.170.*]
    Dnia 2023-07-08 o godz. 14:03 (usunięty) napisał(a):
    > (wiadomość usunięta przez moderatora)

Chciałoby się powiedzieć trzymaj fason. Uświadomiłem sobie jednak, że przecież taki pachołek jak Ty nie zna nawet znaczenia takiego wyrazu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.195.*]
    Stosowne instytucje
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.195.*]
    A przy okazji jest taka zagadka. Ile kasy ma Szymański na zagranicznych kontach ? Ktoś zgadnie.
    To w końcu Szymańskiemu do wiadomo czego się dobiorą.
    Dnia 2023-07-07 o godz. 18:33 ~nde napisał(a):
    > Czy Artur bije swoją żonę?
    > > Wszystko jedno jaka będzie odpowiedź, to pytanie intencyjne zostało rzucone.
    > > Jesteś żałosny, ale utwierdza mnie w przkonaniu, że trzeba kupować.
    > > Bez odbioru brodziku refleksji.

Tak, nie tylko bije, ale leje bez litości. Powiem więcej, ma nawet założoną niebieską kartę. Nikt niestety nie jest w stanie mu nic zrobić, bo jest panem i władcą jak na króla przystało w przeciwieństwie do Was pachołki na usługach.
    Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)
    Co z wagonami?
    Podobno tak im dobrze szło, że przez rok nie zrobili żadnego, partacze.

https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/pkp-intercity-zrywa-umowy-na-naprawe-wagonow-z-compremum-114157.html

Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a):
    > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)

Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha)
    Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !!
    Dnia 2023-07-08 o godz. 19:23 ~Kr napisał(a):
    > Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a):
    > > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)
    >
    > Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha)
    > Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !!

Kr, rodzina Cię tak naciska?
    Dnia 2023-07-09 o godz. 12:19 ~KrólArtur napisał(a):
    > Dnia 2023-07-08 o godz. 19:23 ~Kr napisał(a):
    > > Dnia 2023-07-07 o godz. 17:47 ~Drago napisał(a):
    > > > Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie Binusiu nie znam żadnego Łukasia itp:) ja tylko mam akcje:) to Ty ciągle tworzysz nowe wątki itp, ja nawet myślałem przez chwilę że Ty może Jesteś jakaś no nie wiem byla kochanka prezesa bo to widać jest jakieś osobiste wręcz:):) anyway wątek z aferami macie świetny, kurs na razie słaby , obrót nie duży to przynajmniej Wy jesteście zawsze na ,,straży,,:) Binuś a tak podsumowując co z Singapurem? Co z Orlenem ? Co z KNF?:):):)
    > >
    > > Drago akcjonariusze nie są tu mile widziani na forum.. (masz tylko 9 łapek w dół haha)
    > > Jak Cię zaczną namawiać do samobójstwa to znaczy ze bardozo im przeszkadzasz !!
    >
    > Kr, rodzina Cię tak naciska?

Na szczęście nie mam w rodzinie takich psychicznych ludzi jak Ty.
    Nie mam zamiaru z tobą pisać jesteś niezrównoważony psychicznie takich ludzi się leczy nie zadawaj mi żadnych pytań nie będzie odpowiedzi !!
    Idź namawiaj do samobójstwa innych tak jak mnie tutaj:!!

Dnia 2023-06-27 o godz. 11:01 ~KrólArtur napisał(a):
    > Biorąc pod uwagę Twoje wpisy i dobre rady posłuchaj dobrej rady ode mnie. Kup sznur i udaj się na strych, będzie lżej przede wszystkim Twojej rodzinie i przy okazji nam.

Dnia 2023-06-27 o godz. 11:03 ~KrólArtur napisał(a):
    > Kr, powyższy wpis tyczy się Ciebie, żebyś nie miał wątpliwości.

Dnia 2023-07-04 o godz. 17:50 ~KrólArtur napisał(a):
    > Kr, are you still alive?

• Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Bin [188.146.124.*]
    Łukaś z tych twoich obietnic mamy niezłą bekę. Tak samo od dłuższego czasu piszesz, że już nie będzesz odpowiadał Arturowi, jak i obiecujesz, że wybudujesz fabrykę. Trzymamy Cię za słowo, nie trać czasu, nie odpowiadaj Arturowi i zabieraj się za budwę fabryki. Czekamy na prawomocne pozwolenie na budowę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.182.221.*]
    Idź już spać. Zbieraj siły na jutro.
    Kr, sam wiesz, że wszyscy już dawno zorientowali się, że temat budowy fabryki wygląda na OSZUSTWO.
    To weź sobie urlop od trolowania i przyjdź tu za rok wtedy zobaczysz czy może mialeś rację.
    Za rok będzie fabryka ale chyba po ścieżce u Łukasia. Hahaha
    Binuś co się tak boisz własnych słów...dlaczego używasz frazy wygląda na o OSZUSTWO....:) Czego się boisz? Przestań insynuować i po prostu napisz po męsku:)....W końcu jesteś po to żeby pomóc nieświadomym akcjonariuszom to czekamy uważasz że Compremum oszukuje akcjonariuszy?
    Draguś zmieniłeś specjalistę czy podłączyłeś się do ścieżki Łukasia ?
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Drago [5.173.81.*]
    Ale na temat Binuś jak z tym oszustwem? Bo coś zawsze miękniesz:) to co masz odwagę czy jak zwykle uciekasz od tematu:):) Binuś brak Ci odwagi:):)? Chcesz zawsze być małym Binusiem:):)
    Pajacuuu lepiej zamilknij bo nie masz nic do powiedzenia.
    Binuś się zdenerwował:):):) jak z każdą ,,afera,, tak teraz z Oszustami Binuś taki mięciutki się zrobił:):)jakiś pisk wydałeś :):):)
    Tak mięciutki. Szczególnie od czekania na prawomocne pozwolenie na budowę fabryki. Buhahaha
    Binuś to jest ten moment ....muszę to napisać jest wysoce prawdopodobne że trawi Cię jakaś choroba, nie masz akcji Compremum a pomimo to spółka staje się Twoja obsesja, tak po koleżeńsku umów się do psychologa, porozmawiaj z kimś o tym tylko .....absolutnie nie z Arturem bo to Ci nie pomoże:), powiedzenia Binuś:)duża część forum jest za tobą!:)
    Drago, tak po koleżeńsku idź na korepetycje z interpunkcji do Łukasia.
    A może mecenas ma już ciepło pod czterema literam:)
  • Re: Czy Komisja Nadzoru Finansowego Autor: ~Krzysiek [91.219.212.*]

Przerzucają się na VAKOMTEK i MEDICALG, może być ciekawie
[x]
COMPREMUM 1,37% 1,11 2026-05-15 13:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.