Pewnie jak są chętni to nic tylko zbierać. Sam bym coś jeszcze skubną ale i tak to co mam to mi wystarczy. Dywersyfikuję portfel i tego się trzymam. Teraz tylko cierpliwie czekam ;-))
Buuhhaaa... ha, ha. A tu kolesie nadal muszą udawać że coś się dzieje na tym papierku ha, ha. Tak, podbierajcie, skubcie, wydzierajcie sobie (z ręki do ręki) bo zainteresowania bowiem żadnego tu nie widać tym syfem.
Szkoda czasu na przepychanie się z bałwanami. Robimy swoje i czekamy, a reszta niech robi co chce w końcu każdy ma swoją kasę poza szczekaczami opowiadającymi bajki
leszcz sprzedał wszystko po 3,45 i dobrze bo takich tutaj nie potrzeba. Normalnie dziecinada za lizaka się odda, jak nie mają na chleb to za robotę niech się wezmą, a nie spadki na bananowej przegrywają,
Myślałem że więcej uda się naskubać ale jak zwykle obiecują z tym obs/r/a/n/y/m/torem. Starać się trolle bo za niedługo na trawie się nie będziecie mogli paść.
Ależ bierz pełnymi garściami,nie krępuj się. Skubierz i skubierz tu już nawet nie pamiętam od kiedy, ale kawał czasu na pewno. Nie bój się, papieru nie zabraknie sypiącemu jak twierdzisz od kilku miesięcy ha,ha.