upadlosc tez mozliwa, tu widac, ze to juz koniec spolki! Jeff pewnie juz sie ewakuowal do kraju bez ekstradycjitylko patrzec jak jak to wszystko walnie i takie tofiki i inne cwiercinteligenty zostana z reka w nocniku...
tofik, mozesz sobie zyczyc co chcesz, a prawda jest taka ze jesli ktos zdech... to ty i to juz niedlugo.. na adi dasa ktorego zlapales pe dale od swojego chlopaka... cio ty je ba ne... hehehe
ale widac że sądu się wystraszyłeś i jakoś nie ma kontynuacji !!!!!!!!!!!! strach masz w oczach i się boisz pokazać w sądzie ,,,,,polewka na forum z ciebie
a ten znowu swoje.... na prawde uwazasz, ze zabezpieczenie materialu, wpisow na forum sprawdzenie IP itp trwa dzien dwa? Dzeczkasz sie frajerze, ja nie rzucam slow na wiatr, czekaj spokojnie i sie doczekasz fraje rze, drogo bedzie cie to kosztowalo!
Tofik już niedługo skończy w pokoju bez klamek z akcjami serinusa bez wartości (nominalnej i rzeczywistej).
Ostatnio ładnie dało się zarobić na mnieszych spółkach (będzin, vistal, polimex).
Ja teraz posiadam sanwil, który kupiłem po średniej cenie 1,55 zł.
Szkoda tracić czas i pieniądze na jakimś trupie.
Ale potencjał spekulacyjny ma niesamowity, liczę tam na kurs dwucyfrowy. Dodatkowo dziś wpadło ładne info. Jakie Ty masz typy na najbliższy czas, bo po fakcie to możemy sobie potem dyskutować...
Mi został już tylko sanwil (wk na akcje 3,42 zł), o którym w weekend pisałem. MSZ i BOŚ sprzedałem.
Dzisiaj rano dokupiłem trochę akcji po 2,02 zł.
Według mnie jest duża szansa na przebicie przez snw 3 zł w tym tygodniu.
Oczywiście każdy musi samodzielnie podejmować decyzje inwestycyjne..
Obawiam się, że ten wyrok i odszkodowanie dla GRX to lipa a dzisiejsza dystrybucja akcji to dopiero początek spadków.
Ale zobaczymy jak będzie.
Ja też mam dobrą średnią cenę akcji sanwil. Zbierałem je przez ponad trzy miesiące.
Kupiłem też dzisiaj trochę akcji Polimex po 4,96 zł.
I zobacz GRX jak ładnie odrabia, emisja dla swoich, rodzina, znajomi pewnie zapakowani i teraz poczekają na wynik arbitrażu. Wziąłem też NGG, mają mieć kilka premier a wydają się być w dołku
Bombon, niestety mamy na rynku głębszą korektę. Udało mi się sprzedać akcje SNW po średniej cenie 1,93 zł (27% zysku). Według mnie przez najbliższe kilka tygodni czekają nas spadki dlatego otworzyłem krótkie pozycje na kontraktach WIG20 i nie posiadam już żadnych akcji.
Mam nadziej, że też zdążyłeś sprzedać wszystkie akcje GRX.