Raczej nie to padlina nawet zaspokoić rynku w analizatory nie potrafią. Podobno takie zainteresowanie nimi było i co.Nic wakacje może we wrześniu coś się wymyśli.
Nie widzisz ze, napajanie optymizmem trwa tu ładne pare lat i jedynie rujnuje psychikę ? Nikt tu dobrze nie pisze oprócz nowych na pokładzie którzy wiedza guzik o firmie i ich pokaźnych osiągnięciach których zwyczajnie nie ma ! Natomiast jeśli ruszymy kijem w mrowisko i odsłoniły ich porażki to będzie widoczny wachlarz w takich kolorach ze tym którzy dopiero tu wbili wyjdą gały na wierzch !
Ta spółka to jedno wielkie nieporozumienie ! Nawet Total największy udziałowiec przyznał się oficjalnie ze zostali oszukani ! I moje pytanie jest takie do ludzi którzy wierzą w sukces tego tworu co wy wiecie o tej spółce ? Ja wam powiem G…o wiecie dawcy kapitału ! Inwestujecie nie mając podstaw inwestowania w ban.ruta !
Po co pisac w ta czy w tamta strone. Czlowiek myslacy popatrzy na kurs, wyniki, raporty, komunikaty etc. Tyle w temacie. Mam wymieniac teraz entuzjastow Cormaya, ktorzy sa w glebokiej deepie? Proponuje zdjac rozowe okulary.