• Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    A może i tu pomyślą o jakimś analizatorze w oparciu o technologię AI (sztucznej inteligencji)?

Szorujemy po dnie (moim zdaniem), wykres wręcz zaprasza do kilkunastu procent w górę.

Kto wie, czy ta spółka jeszcze nie będzie taką "zapomnianą" perłą.
  • Re: Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~wpisssdu [87.207.113.*]
    Raczej nie to padlina nawet zaspokoić rynku w analizatory nie potrafią. Podobno takie zainteresowanie nimi było i co.Nic wakacje może we wrześniu coś się wymyśli.
  • Re: Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~wpisssdu [87.207.113.*]
    A na razie poprzerzucamy trochę akcji żeby pokazać że trup jeszcze dychs
  • Re: Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~qwerty [82.132.212.*]
    Nie widzisz ze, napajanie optymizmem trwa tu ładne pare lat i jedynie rujnuje psychikę ? Nikt tu dobrze nie pisze oprócz nowych na pokładzie którzy wiedza guzik o firmie i ich pokaźnych osiągnięciach których zwyczajnie nie ma ! Natomiast jeśli ruszymy kijem w mrowisko i odsłoniły ich porażki to będzie widoczny wachlarz w takich kolorach ze tym którzy dopiero tu wbili wyjdą gały na wierzch !
    Ta spółka to jedno wielkie nieporozumienie ! Nawet Total największy udziałowiec przyznał się oficjalnie ze zostali oszukani ! I moje pytanie jest takie do ludzi którzy wierzą w sukces tego tworu co wy wiecie o tej spółce ? Ja wam powiem G…o wiecie dawcy kapitału ! Inwestujecie nie mając podstaw inwestowania w ban.ruta !
  • Re: Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~mv [173.77.73.*]
    Po co pisac w ta czy w tamta strone. Czlowiek myslacy popatrzy na kurs, wyniki, raporty, komunikaty etc. Tyle w temacie. Mam wymieniac teraz entuzjastow Cormaya, ktorzy sa w glebokiej deepie? Proponuje zdjac rozowe okulary.
  • Re: Sztuczna inteligencja AI w natarciu. Autor: ~mv [74.65.245.*]
    Stary Graczu jednak musisz przyznać się do porażki. Z Cormayem nie wygrasz, right? Miałem nadzieję, że choć nie stracisz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.223.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CORMAY -0,95% 0,42 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.