ciekawi mnie po kiego ch.... trzyma się papier jesli nie wierzy się we wzrost ???
i jęczy po forum: "śmiec,muł" itd??
umie ktoś logicznie wytłumaczyc??
chcecie wiekszych ruchów na papierze to wskakiwac w immo,ponar i parę innych
czego oczekujecie po roku spadków,wzrostu w tydzień o 100proc.??
hk tv -no właśnie my akcjonariusze czekamy na tego co za-li kopa mułowi bo nasza cierpliwość się kończy .
a ja zostawię sobie papier na pokutę za swoją głupotę.
mineło pare dni na zielono na rynku podstawowym a już oczekujesz nie wiadomo czego
przecież to może potrwac miesiące a wiedz,że najpierw w góre będą szły duże spólki a póżniej pociągną małe,poczytaj gdzies na necie o rynku równoległym-porównywalnym do NC,tak tam było index wirr urósł w parę lat z 1000pkt do 15000,
wiec uzbroj się w cierpliwosc albo wywalaj papier
a jak kupiłes papier bo "może urosnie" lub "beda go pompowac" to sie pomyliłes,
Papier ewidentnie trzymany na zniechecene.Przypomnijcie sobie jak kiedys trzymana była Higienika czy MSZ i jak wystrzeliło.Jezeli zarzad nie zacznie sypac wgrudniu powinno byc dobrze, a czy z 10 ,13, czy 20 gr zacznie to bez
znaczenia
jak to "trzymany na zniechęcenie"?
tego nie kapuję ale nieważne,
primo:nie w grudniu tylko w lutym
secundo:dwaj główni akcjonariusze deklarowali,że nie mają zamiaru oddawac,a ja im wierzę,ja też nie oddałbym czegos co zbudowałem od podstaw i czemu poswieciłem ładnych pare lat życia,przynajmniej za taką cenę jak piszesz
myslę że przedłużą lock-upa
Pozdrawiam Hk tv, a ty coleman to faktycznie zbyt inteligentny nie jesteś jeżeli chcesz kupić Fast Finance po 20 groszy. Pytam się więc coleman po co trzymasz Bluetaxa, skoro chcesz kupić Fast Finance po takiej cenie. Podobno pisałeś, że jak się zwiekszą obroty na New Connect to znaczy, że kupujesz ,żałosne. A na forum Bluetaxa jęczysz jak stara baba. Jak modlisz się idioto o kupno Fast Finance po 20 groszy to lepiej przedtem sprzedaj Bluetaxa. Wątpię żebyś wiedział o co chodzi, bo jak do tej pory to jesteś najwiekszym kretynem na tym forum nawet większym od zdezorientowanego.
Zarząd ma lock-up na rok, a i po tym okresie wątpię, żeby sprzedawali akcje. Za dobrze prowadzą spółkę, żeby wyzbywać się akcji w początkowym okresie jej rozwoju.