a ty moderator nie wychodx przed orkiestre bo pier...... moze znaczyc wiele np pieprzy pierniczy itd :D:D
co za czasy nastały ciezkie:) psychika zryta giełda u niektórych moderatorów:)
czyli cron wywala, a mial skupowac, zeby przejac simple. To terazx zanim wszystko wywala, to se polecimy do punktu wyjscia. Gdzie to jest ? Kiedy cron zaczal skupowanie. Mam nadzieje ze nie w 2003 roku bo to by bylo 1 zloty.
pytam motaczu czy się jeszcze nie zamotałeś w swojej motaninie, raz mówisz ża a jest dobre B jest złe, za parę dni twierdzisz że A jest złe B jest dobre
kupilem, bo liczylem ze cron chcac osiagnac ponad 50 % udzial w firmie, kupi ode mnie moj skromny pakiecik drozej. A teraz wywala, wiec pozamiatane ? Czyz nie ? Mitura skupuje, ale ile moze skupic ?
kurna nie chce mi sie szukac, ale sam podniecales sie infami o nabywaniu kolejnych pakietow przez cron. Dlaczego teraz sie cieszysz ze cron sprzedaje ? Generalnie co by sie nie dzialo to jestes w siodmym niebie. To kto tu sie powinien leczyc ? :-)
ok. Tylko ze trzeba miec jakas strategie. Ja kupilem bez strategii i oparlem sie na twojej. Okazuje sie ze twoja strategia to kupowac i trzymac simple bez wzgledu na wszystko. Moze mi wyjasnisz co dalej z ta firma ?
no widzisz nawet nie wiesz o co zapytac:/
smiac sie mam czy płakac?
dario krótko ci powiem w firmie wszystko Ok rozwijaja sie i beda sie rozwijac
zamówien w ch...... ze wyrobic sie nie moga a wiec nie pekaj i zajmij sie czyms innym
tylko krowa nie zmienia zdania kumasz?
syt rok temu wygladała zupełnie inaczej niz dzisiaj wiec info o sprzedazy zdunka to super info tak jak kiedys super infa była ze kupował lecz nie wypalił mu jego misterny plan:) i musiało sie to wszystko zmienic dla dobra firmy:))
nie wiem wogóle po co ja odpisuje na te twoje brednie:/
mam rozdwojone włosy na siusiaku-miałem inaczej napisac ale w obawie przed skasowaniem przez nadgorliwego moderatora wybrałem słowo siusiak co w zadnym wypadku nie jest obraxliwe i nie powinno byc argumentem do skasowania tej wypowiedzi :D:D:D
zdunek kupował od ok 9-9.50 wiec nie bedzie wywalał w takich cenach
co najwyzej bedzie rył w głowach takim jak ty by od nich taniej dokupic niz sprzedał miturze
dostał za akcje ostatnio niemal 2 mln zł a tyle az mu nie było potrzebne do zycia:)
Dnia 2008-11-27 o godz. 19:48 las_vegas napisał(a):
> czytałes infa z simple?
zaczyna ci sie cos klarowac ?:)
to
> ze zdunek traci pozycje w firmie to najlepsze info jakie
> moze byc
NIE MUSI MI SIĘ NIC KLAROWAĆ. CO SIĘ WYKLAROWAŁO to napisałem.
CRON czytaj podobno ZDUNEK mając 30% głosów nieczego nie traci. Statut jest tak skostuowany, że wszystkie zainteresowane strony muszą się dogadać.
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-simple-nie-rozumiesz-pewnych-ukladow-tu-panujacych,6464649.html
Czy to Ty pisałeś. Czy ktoś inny???
"akcje simpla skupuje cron co wszyscy wiedzą-ale nie wszyscy wiedzą ze w cronie nieoficjalnie rzadzi paweł zdunek zasiada on tez w RN społki zaleznej od crona locon--do sprawdzenia w googlach dla niedowiarków
a kim jest paweł zdunek--wpiszcie w googlach interams paweł zdunek i sie dowiecie-
czemu nie moze oficjalnie w cronie wystepowac? - bo za sprawy interamsu ma zakaz sądowy
teraz zauwazcie kto wtedy był u władzy i na czym interams zrobił zaj....kasę--podpowiem wtedy rzadził ....pawlak:)
wiadomo ze najlepsze biznesy robi w polsce i na świecie kto.....Ż.....a co to wspolnego ze sprawą crona?:)) ano wpiszcie dla odmiany w szukaj w naszej klasie paweł zdunek i zobaczcie jego lokalizacje tel aviv/warszawa
rozjasnia sie wam juz cos czy jeszcze?
cron nie moze kupic tyle akcji by całkowicie przejac simpla ale jak dokupi jeszcze ok 50k to wraz z jednym z obecnych akcjonariuszy moze zrobic juz wszystko niemal co zechce-a kandydatów do wspołpracy jest prynajmniej dwóch:)
mógłby juz to skupic ale ze ż....z natury jest chytry to załozył sobie ze skupi te akcje do jakiegos poziomu cenowego bo nie honor płacic wiecej niz sie ustaliło-dlatego tam takie cyrki odchodzą
sadzicie ze cron skupuje te akcje bo nie ma co zrobic z kasa ew to jest jego hobby?:))
myslicie ze kupuja to dla 20% zysku?:)
to na poczatek przy cenie 20 zł dopisze nastepna częśc:) "
a przy 30 zaczniecie niemal wszystko rozumiec sami:)
https://www.bankier.pl/forum/temat_simple-cala-prawda-o-co-tu-chodzi-moze-mnie-nie-zamkna-za-to,5695472.html
toż przecież każdy wie że ten sam do siebie gadający naganiacz już dawno dawno temu sam się zapętlił i zapultał, że już nie wie co wypisuje.
naiwniak myśli że mu wszyscy wierzą??????
buhahaaaaaaaaaaaa