• wezwanie Autor: ~Robi [85.221.138.*]
    czy ktoś ma aktualne info odnośnie stanowiska funduszy do wezwania ? jakie są szanse na podniesienie ceny ? cena nie jest zbyt wygórowana ale przepada nam obiecywana i deklarowana dywidenda (nawet ostania częśc z zysku 2021)
  • Re: wezwanie Autor: ~realista [147.161.249.*]
    imo bez znaczenia. Juroszkowie sprzedają, oni mają największy pakiet. Drobnice też zbiorą prędzej czy później. Dużych funduszy na sth nie ma
  • Re: wezwanie Autor: ~Robi [46.175.40.*]
    to że oni sprzedają po tej cenie to zrozumiałe - w końcu mają do opchnięcia 70 % akcji. Ale fundusze, które kupowały po 23 nie do końca muszą się zgadzać na tę cenę
  • Re: wezwanie Autor: ~Jean [188.47.125.*]
    mam kilka k , to niewiele znaczący procent mojego portfela, nie sprzedam w cenie wezwania , poczekam ,niełatwo będzie im pozyskać 95% waloru.
  • Re: wezwanie Autor: ~gość [194.33.77.*]
    niedawno było wezwanie na Alumetal, główny akcjonariusz miał zdecydowanie mniej akcji i udało się zgarnąć 97% i to pomimo drugiego podmiotu, który oferował wyższą cenę. Także nie ma co ferować wyniku, że się nie uda. Fundusze nie mają dużego udziału w akcjonariacie, także do końca roku wg mnie spółka zniknie z giełdy
  • Re: wezwanie Autor: ~Robi [85.221.138.*]
    nawet pseudoanalitycy z Noble zaczynają po chamsku naganiać. cos jest na rzeczy
  • Re: wezwanie Autor: ~zibi [178.239.0.*]
    Jak beda mieli 95 procent to beda monitowali narazie cisza wiec zbiora co jest na reszte podniosa cene dalej zbierac beda
  • Re: wezwanie Autor: ~MC60 [94.254.229.*]
    Poczekam z zakupem do 16 08. Wtedy ogłoszą wynik wezwania. Jak będzie marny to powinni ogłosić następne po wyższej cenie lub dać sobie spokój. Mogą też podnieś cenę w trakcie obecnego, wtedy nie dokupię bo to nie miałoby sensu. Poczekajcie na wynik.
[x]
STSHOLDING 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.