Moim zdaniem spółka po nieudanym wejściu na główny parkiet, bedzie przez właścicieli zdjęta z notowań na GPW. To wyjaśnia dlaczego kurs ciągle spada, może to być związane ze skupem akcji i w końcowym efekcie z wezwaniem. Po co im GPW??? teoretycznie nic z tego nie mają.
Bajeczki dla dzieci z forum nikt tu nie ma żadnej wiedzy co się będzie działo a teorii jest tyle ile użytkowników forum jak będę i informacje to będzie można się do nich odnieść
Dnia 2023-07-06 o godz. 09:28 ~kolejnyoszukany napisał(a): > Bajeczki dla dzieci z forum nikt tu nie ma żadnej wiedzy co się będzie działo a teorii jest tyle ile użytkowników forum jak będę i informacje to będzie można się do nich odnieść
Przecież on nie napisał tego na zasadzie ogłoszenia wiadomości, tylko napisał co sądzi o zachowaniu kursu. Gdzie tu masz napisane, ze to jest jakaś wiedza? Wiesz co to tryb przypuszczający?
napisz że nie zgadzasz się z jego teorią, a nie że są to bajki dla dzieci z forum :)
Zobaczysz oszukany ze tu będzie dobrze na kursie . Masz moje słowo. Fundamenty spółki są ok. Rozwija się bardzo szybko . A kurs jak kurs . Dla tych co inwestują to aktualna cena jest okazją bo jak mówił Bielski na wza spółka jest mocno niedoszacowana.....
Quest mój nick nie przedstawia mojego zdania na temat spółki ani moich zamiarów ja mam akcje od jakiegoś czasu i to sporo spokojnie poczekam na zysk bo mam czas a pisze różnie bo trolli tu sporo i lubię czasami sobie z nimi podyskutować tak dla zabawy i sprawa najważniejsza czym taniej kupuje tym lepiej dla mnie a czy będzie jak piszesz to zobaczmy nie ma powodów żeby ci nie wierzyć ale mam czas żeby sie o tym przekonać narka
..tu już automat nie puści zapewne kursu powyżej 0,30 bo...kupiłem sobie dla zabawy 500 akcji po niecałe 0,30 zł...stara ,dobra metoda na spekulacyjne manipulacje kursem- niewielka w sumie strata ale mega zagwozdek dla ustawień automatu...i tzw. grubych.
faktycznie zatrzasłeś rynkiem niczym info o zakupie 100 ton biocuda przez partnera ze zjednoczonych emiratów umowe z amełykanami debiutem w londynie i na gpw razem wziete ? Bogaty inwestor
Nic nie mam do Questa, ale nie wieżę im w co mówią. Nie raz opowiadali bajki. Chyba że Prezio się ich wystraszy i przestaną milczeć. Zobaczymy za tydzień, obym się pozytywnie zaskoczył.