• Chwalcie zarząd Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Tak oto jak widzę słupy Henia sprzedają sobie nawzajem akcje a przy okazji zbijają kurs wrzucają miliony akcji blokując wzrosty.
    Tracicie codziennie kasę nie chcieliście zmiany zarządu to chwalcie zarząd który codziennie działa prężnie na swoją korzyść wyciągając wam kasę z kieszeni. Buduje domy z piasku na plaży w Warszawie i zbudował grę na waszych nerwach na giełdzie.
    Tak oto 5% gracz ogrywa 70% akcji czyli super poker.
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Psychiatra [188.146.123.*]
    No widzisz a ja sobie dokupilem 230000szt z tego przerzucaniem wiec nie wszystko im się udało .
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Silver [185.253.166.*]
    Nawet jak kupisz jeszcze kilka milionów to oni zbiją tak kurs że wydasz kasę na daremnie bo 5 czy 10 milionów akcji to za mało by zmienić układ zamknięty z karuzelą akcji która może dowolnie kształtować cenę jak zechcą to w dół np. do 1 gr lub w górę do 1.zł

• Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Mający [37.30.109.*]
    Roku 23 Ozimek musi skupić 33 mil akcji
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~TP [90.129.205.*]
    Ale nie jest napisane że musi skupić z giełdy może po za
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Watt [31.0.94.*]
    Koleś taki się odgrażałeś a nawet nie byłeś na walnym jesteś mitoman i tyle
    Twoje działanie o ile są jakiekolwiek są żadne
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Wyrok [37.47.90.*]
    Silver to zwykły oszust taki sam jak zulu i wielonick hill isa mający itp
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Wyrok [37.47.90.*]
    I wcale bym się nie zdziwił jak by te postacie były tutaj na zlecenie ozieblo
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Watt [31.0.94.*]
    To bardzo prawdopodobne
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    Oj bardzo prawdopodobne, bardzo..................

Jedyne co jest natomiast pewne, to że na pewno będzie komentował tu wielonikowiec "Wyrok" wraz ze swoimi innymi NICK-ami:

CBŚ, Zgon, belkot, Cadyk, Prawda, Haha, Oby, Cud, FikiMiki, Ładnie, Jola, Knf, Spisek, Fleja, Beka, Desperat, Trup, Rzyginatwarzyzulu, Tuman, Zulusrakawgaciach, Zulutrup, Zulusraka, Zulusciera,  Hehe, Leszcz, Chory, Fuj, Stolec, Psychopaci, Bulwers, Hehehe,  Zyluzul, Zulusynmenela, Andrzej, Ogien, Wyrocznia, Pięknie, Uwaga, Trend, 111, Szok

To jest dopiero oszust forumowy, który pisze pod różnymi NICK-ami raz w lewo, raz w prawo................. Teraz akurat nagania na spadki..........
    A w jakim celu miałem być na walnym do porozumienia było za mało chętnych akcji nawet po 10.gr nie chcieliście sprzedać a jak bym się zarejestrował na walne to pojawiłyby się słupy Henia i przegłosowałyby mnie więc jaki miał by być cel mojego bycia na walnym.
    Mogę w każdej chwili wystąpić o nadzwyczajne zgromadzenie jak zaistnieją do tego przesłanki czyli zgromadzę odpowiednią ilość akcji.
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Drops [188.146.236.*]
    Tego nie wiesz czy pojawiły by się słupy, ale nawet nie próbowałeś i poddales się bez walki.Szansa była duża a teraz po ptakach.
    Zgłaszają się nowi drobni akcjonariusze więc spokojnie czekam a co do zasady to działam jak jestem pewny wygranej a nie na zasadzie może się uda.
  • Re: Chwalcie zarząd Autor: ~Drops [46.204.8.*]
    To już widzę ze z takim podejściem nic nie zdzialasz.Tutaj potrzebna jest silna osobowość a nie troski od kaleson.
    Spokojnie od wczoraj przybyło zainteresowanych porozumieniem z akcjami na 12 milionów ja zawsze osiągam cel.
[x]
APIS 2,27% 0,02 2025-09-19 11:24:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.