Tak oto jak widzę słupy Henia sprzedają sobie nawzajem akcje a przy okazji zbijają kurs wrzucają miliony akcji blokując wzrosty. Tracicie codziennie kasę nie chcieliście zmiany zarządu to chwalcie zarząd który codziennie działa prężnie na swoją korzyść wyciągając wam kasę z kieszeni. Buduje domy z piasku na plaży w Warszawie i zbudował grę na waszych nerwach na giełdzie. Tak oto 5% gracz ogrywa 70% akcji czyli super poker.
Nawet jak kupisz jeszcze kilka milionów to oni zbiją tak kurs że wydasz kasę na daremnie bo 5 czy 10 milionów akcji to za mało by zmienić układ zamknięty z karuzelą akcji która może dowolnie kształtować cenę jak zechcą to w dół np. do 1 gr lub w górę do 1.zł
A w jakim celu miałem być na walnym do porozumienia było za mało chętnych akcji nawet po 10.gr nie chcieliście sprzedać a jak bym się zarejestrował na walne to pojawiłyby się słupy Henia i przegłosowałyby mnie więc jaki miał by być cel mojego bycia na walnym. Mogę w każdej chwili wystąpić o nadzwyczajne zgromadzenie jak zaistnieją do tego przesłanki czyli zgromadzę odpowiednią ilość akcji.