Najlepszą obroną grupy trzymającej jest atak. Kurs jest silnie ukierunkowany co umożliwia pełna kontrola FF. Rzeczywistość po ugodzie nie stabilizuje kursu w wartości godziwej ok 10 PLN / akcja a sternik robi z kursem co chce. Ucichły głosy, że jest coś ekstra za ustępstwa 100 milionów i dalszych utraconych korzyści. Niespodzianka! Mamy to! - PiS&Love
Cholera mam nadzieję, że jeszcze pociągną w dół - tak 3,6 jest realne nawet. Wychodzę z funduszu, co prawda plotką jestem bo tylko 50000zł ale po 3,6 to bym kupił tej Madzi i tu potrzymał nawet i do końca roku tę kasę
Dnia 2023-07-06 o godz. 10:14 ~Yo napisał(a): > I to jest właśnie to Edyta w zamian za ustępstwa - właśnie realizują wynegocjowany poziom kursu aukcji 06N.
kto wie, kto wie - może ta brakująca część kwoty ugody jest "w akcjach" i słupy emitela oddają akcje tatusiowi, tatuś pozbiera po 4-5 zł i zrobi sobie dywidendę
Jakkolwiek... W sumie została zawarta strategiczną umowa z całym dobrodziejstwem układu. Tylko dlaczego Sasin się tym nie chwali? Ani w TVP , chociaż tej telewizji poniekąd sprawa dotyczy, ani w żadnych innych mediach?? Wszak deal jest wielki!
słupy emitela musza juz być na wyczerpaniu, w ciągu kilku tygodni przewalił się cały FF, dobrze, że jeszcze dzisiaj dokupiłem na samym dołku po 4,21 zł
To jest oczywista ustawka, przy czym FF daje żelazne alibi. Manipulacja odchodzi od wyroku I instancji, a co się dzieje od 26.06.'23 woła o pomstę do nieba!
jak juz prezio odbierze akcja od emitela, zrobi jedną pompkę, ogłosi rekordowo wysoką dywidendę i wtedy na tej drugiej pompce oddamy akcje staneyowi, wujkowi i ppp, którzy wtedy dopiero zobaczą FUNDAMENTY ;-)
Przecież to przypupasy głównego manipulatora, których przed 16.06.'24 na forum Magny nigdy nie było... i są niczym prawdziwi prorocy apokalipsy! Kurs poszedł jak po sznurku.
to fakt - Staneya i wujka pamiętam z przed paru miesięcy, ale Ppp czy Kisiel to wyskoczyli nagle jak króliki z kapelusza, już nie wspomnę o innych życzliwych komentatorach