Wiarygodność i prawdomówność, uczciwość, dane słowo jest podobno najważniejsze....
To co pan powiesz o czerwcu i pompkach na pkpc i rurkach?
Czy mnie pamięć myli?
Z uczciwością, w pana przypadku, ma to niewiele wspólnego
Pozdrawiam
Wypacza Pan moje posty. Proszę zacytować całość z kontekstem. Nie od dziś wiadomo co tu wyprawiam.. Nie ma nic o Nas bez Nas. Wejdę w bloki startowe to napiszę dzień przed pewnie ok. północy.. Pozdrawiam i nadal przyjmuję zakłady o 14.8 zł, gdzie uważam, że jestem w stanie sam Was poprowadzić. Przy ~15 przywitam na pokładzie Observera i kilku innych. Jacek
2,76 dokupiłem broniąc kursu, a że trochę pogrywam i się bawię - akcji mi przybywa, a my walczymy tam o 7 zeta. Cierpliwości. Mam sporo gotówki i dobry nastrój by rezegrać tego pokerka. Niecierpliwym polecam stanąć z boku. Ostatnie "podtstawianie/uciaknie" udało mi się zrealizować botem w niespełna 7ns. To jest wynik godny pozazdroszczenia. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak się przsuwają moje katiusze to możemy się umówić na testy :) Serdeczności i nie marudźcie proszę. Na otarcie łez - w moim interesie jest wyjść z całości do 21-22 zł. Jacek
Kompletnie nie rozumiem, po co wchodzic w dyskusje z kłamcą, megalomanem i narcyzem, w dziecinstwie bitym lub w najlepszym razie lekcewazonym przez rodziców, dowartosciowujacym sie na forum bankiera.
Przeprowadzil sie z Grochowa na Ursynow ? Cholera, to niezwykly awans spoleczny.
Do Konstancina jeszcze kawal drogi, ale kierunek prawie dobry.
Śmieć, zwykły oszust, a ludzie to łykają
Potwierdzam .Wlasnie odkrylem ze Jacus to Kenobi zwykly naciagacz i klamca. Nawet nie stac go na nowy nr telefonu lub vpn. Albo jest tak zapatrzony w siebie ze nie potrafi ukryc kim jest naprawde. Uwazajcie na niego , byl kiedys na GRX przy 60gr-70gr wygadywal podobne farmazony co na PKP CARGO.
Bełkot i kłamstwo. Popatrz na ciąg i wpisy reala. Zegary i antyzegary Na akcji zarobiłem 1.8kk. Dowody były wstawiane, to samo na BML. To real ostrzegał przede mną. Tak to niestety wyglądało :) --- Zawsze mam rację czy tego chcesz czy nie, do tej pory jak w szwajcarskim zegarku. Proszę sprawdzić chronologię i przeprosić! Jacek