Robię powtórkę z października i dokupuje codziennie okreslona ilosc akcji. I zostalo mi jeszcze 8 sesji do targetu a mi zawyżają( wczoraj sam podnioslem 3% ale nie spodziewałem sie ze az tak to sie potoczy)....wracac mi tu na 22.×× :):)
Teraz naprawde widac ze akcje maja cene..wczoraj nie duzo bo kilka K tak podnioslo kurs:) bedzie sie dzialo:)
Dnia 2023-07-06 o godz. 08:51 ~Piracik33 napisał(a): > .....bardzo dobry znak dla::)
piracik33 szkoda że już nie masz za co kupować bo prawdziwe wzrosty dopiero przed nami, jak już pisałem na razie nie ma podstaw do wzrostów ale tak się zastanawiam co będzie jak te podstawy będą. piracik33 co sądzisz o JSW ponoć każdy pracownik spółki ma otrzymać 30 tys premi na jubileusz 30 lecia spółki/
Szanowny kolego ja slow na wiatr nie rzucam. I co pisze to robie...:) troszke przeplacam ale w ciagu 12 sesji srednia bedzie ok.:)
Jak piszesz ze beda tu wzrosty to dobrze dla mnie bo dokupie jeszcze nizej jak to zawsze bywa. Zreszta dzis bylo widać jak to sie ułoży w next week:):)
Co JSW zaczyna to wyglądać coraz lepiej, a premie to żadna nowina bo przed wyborami będzie rozdawnictwo w spółkach SP. Cognor znow zaczyna wygladac coraz lepiej na ponowne otwarcie pozycji:)
Miłego wieczorku:)
Wszędzie się rozpisali o Medical więc kto nie słyszał o spółce to napewno kupi więc szansa na duże wzrosty :) papier zaraz każdy inwestor będzie chciał mieć w portfelu